Black Friday pe mapamod in imagini

Probabil stiti care au fost rezultatele celor doua runde de Black Friday care au avut loc in Romania in perioada 21-28 noiembrie 2014, dar sa vedem cum s-a desfasurat aceasta Vinere Neagra prin alte tari. De exemplu in Marea Britanie, unii englezi au lasat deoparte politetea si aproape ca s-au batut pe unele produse!

black friday uk
black friday anglia

vinerea neagra poza
de black friday

Sursa celor doua imagini: dammcoolpicture.com

Si agentia de presa Reuters are o interesanta galerie foto dedicata zilei cu cele mai mari reduceri din an; galerie ce poate fi vazuta pe site-ul lor.

Alte poze puteti vedea si pe siteul ziarului Chicago Tribune.

New York Times are selectie cu 16 poze, care pot fi vazute pe aceasta pagina, iar cei de la Baltimore Sun ne prezinta o selecite cu 21 de poze

Publicatia The Guardian ne prezinta imagini de la Vinerea Neagra din SUA, acolo unde a fost inventata aceasta zi a reducerilor.

Si sa nu uitam de Mr. Bean 🙂

Noi, pe aici prin Romania, am fost mai cuminti si mai civilizati; am preferat sa cumparam mai mult online (de exemplu, eMAG a vindut 420.000 de produse, in valoare de 145 milioane de lei, in 12 ore; evoMAG a avut comenzi in valoare de 1,4 milioane de euro, iar un magazin online de fashion a raportata vanzari in valoare de 2 milioane de euro!).
Voi ce v-ati cumparat de Black Friday? Puteti raspunde la rubrica Comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.