Black Friday Pro 2020 – dedicat pasionatilor de fotografie si videografie

Black Friday Pro 2020, eveniment dedicat în principiu fotografilor și videografilor profesioniști, va începe pe 16 octombrie.

poza aparate foto obiective reduceri promotii black friday pro 2020
reduceri aparatura foto-video profesionala

A 8-a ediție a Black Friday Pro va aduce promoții din noaptea de joi spre vineri, pe data de 16 octombrie 2020, și până în noaptea de duminică, 18 octombrie 2020 la ora 23:59, atât în magazinele participante dar și online, unde te așteaptă o mulțime de surprize.

Campania Black Friday Pro 2020 este dedicată profesioniștilor din domeniul foto sau video. Pe lângă aparatura foto sau video performantă, sper că se vor găsii oferte bune și la monitoare pentru editare foto-video sau chiar acumulatori pentru camerele foto, drone, stabilizatoare de imagine gimbal, aparatură și accesorii pentru vlogging, camere de acțiune sau imprimante foto dar și alte accesorii utile celor pasionații de foto-video.

Citește și: Samsung Galaxy Tab S7 – review tableta 11 inch cu stylus

Posibil ca la Black Friday Pro 2020 să vedem reduceri la aparatură și accesorii pentru telemuncă / videoconferințe / live streaming dar și școală online

La edițiile anterioare de Black Friday Pro au participat magazinele F64 – si Photosetup

Toate promoțiile de la Vinerea Neagră Pro 2020 sunt valabile în limita stocului.

evomag.ro

Pentru Vinerea Neagră PRO 2020, magazinul F64 a anunțat deja campania ”Cumpără liniștit”, conform căreia pentru produsele achiziționate în perioada 1-15 octombrie, poți primii înapoi diferența, dacă produsul va fi la reducere de Vinerea Neagră PROfesională.

Cumpără liniștit – Mai multe detalii

black friday pro 2020 f64 campanie promotii
Cumpara Linistit – cupon cadou

Obiectul Campaniei îl reprezintă “Cuponul cadou”, oferit in urma achizitiei unui produs ce urmeaza a face parte din oferta Black Friday Pro 2020, din perioada 16-18 Octombrie 2020.

Participanții la Campania ”Cumpără liniștit” care cumpără în perioada 1 – 15 octombrie 2020 unul dintre produsele participante la Black Friday Pro 2020, vor primi înapoi diferența sub formă de cupon cadou.

Cuponul cadou va avea valoarea diferenței între oferta standard și oferta Black Friday Pro.

Cuponul cadou se aplică doar în cazul în care clientul va achiziționa în perioada 01.10 -15.10 2020 un produs care, ulterior, va fi redus în cadrul campaniei Black Friday Pro. Produsul trebuie sa fie identic, în campanie nefiind incluse variațiile produsului (e.g. kit cu obiectiv/e, culori, pachete, accesorii suplimentare incluse etc).

În plus am observat că obiectivele Sony sunt la promoție. Au până la 20% reducere. Din respectiva listă eu am avut ocazia să testez obiectivul Sony 55mm F1.8 Sonnar T* și Sony 35mm F2.8 Sonnar T*.

Regulamentul campaniei ”Cumpără liniștit” poate fi citit pe această pagină

Acelasți tip de campanie se desfășoară și la Photosetup, dar sub denumirea ”Diferența înapoi

Dacă ești interesat de ofertele Vinerea Neagră PROfesională îți recomand:

•Verifică dacă ai cont pe site-urile F64 – si Photosetup
•Abonează-te la newsletter ca să afli din timp oră exactă a Vinerii Negre, dar mai ales ofertele (teorectic poți afla cu până la 2 ore mai devreme prețurile produselor din Black Friday Pro)
•Poți adăuga în coș produsele dorite
•Pe 16 octombrie poți să le comanzi dacă ți se par avantajoase prețurile

Vrei să îți cumperi ceva și nu ai toți banii acum? Poți cumpăra în rate, ai până la 36 de rate dobândă!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.