Black Friday romanesc – 18 noiembrie 2016

Şi anul acesta eMag dă startul la Black Friday cu o săptămână înainte de data oficială, care este ultima vineri a lunii noimbrie. În plus la Black Friday-ul românesc de pe 18 noiembrie 2016 vor participa şi cei 2.000 de comercianţi din eMAG Marketplace (mai mult decât dublu comparativ cu ediţia de anul trecut), aşa că nu este târziu să vă faceţi lista de cumpărături cu aparatură şi accesorii foto.

pisica neagra emag
pisica neagra – vinerea neagra

Media Galaxy – lanţul de magazine administrat de Altex – va organiza evenimentul de shopping în perioada 20 octombrie – 23 noiembrie 2016 !

vinerea neagra poza
de black friday

sursa foto: www.damncoolpictures.com

Ca o paranteză: nici pînă astăzi nu am înţeles de ce magazinele de la noi vor să fie “mai cu moţ” şi nu ţin cont de dată oficială a evenimentului Black Friday, care, repet, este ultima vineri a lunii noiembrie.

YellowStore, magazinul oficial Nikon prezent şi în România, a organizat deja o prima rundă de Black Friday, numită de ei Pro, iar dacă ar fi după Altex sau Media Galaxy, care au Black Friday în fiecare anotimp, ar trebui să avem o Vinere Neagră în fiecare săptămâna sau poate chiar în fiecare zi !

pagina web eroare
mesaj azerty

Chiar dacă la cele două perioade de Black Friday – una românească şi una americană – se mai adaugă şi temeriile mai mult sau mai puţin verificabile că magazinele online măresc preţurile cu câteva zile înainte de eveniment că să ajungă la aceleaşi preţuri sau chiar mai mari în ziua de Black Friday, totuşi pe partea de aparatură şi accesorii foto sunt şanse destul de mari să găsiţi reduceri de preţ pe bune. Cum menţionam la începutul postării, încă nu este târziu să faceţi o listă cu preţurile produselor foto dorite, iar dacă de Black Friday le găsiţi la preţ redus atunci cumpărăţi-le.

Recomand: Reamintire pregatiri pentru Black Friday

Clienții eMag beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant.

mesaj eroare pagina web
mesaj F64

Cu această ocazia mai anunţ încheierea afilierii mele cu magazinul F64, deoarece ei decis să sisteze plăţile către persoanele fizice. Studio F64 a ales să colaboreze doar cu persoane juridice (SRL/PFA/AF) care au ca obiect de activitate servicii de reprezentare media (cod CAEN 7312) sau activităţi ale agenţiilor de publicitate (cod CAEN 7311). Mie mi se pare că F64 a luat o decizie greşită, având în vedere că era mai simplu să intre şi ei în platforma Profitshare la fel cum au făcut acum un an cu intrarea în marketul de la Emag.

În general Profitshare este folosit de cei care doresc să îşi scoată cheltuiala cu un site online şi eventual să suplimenteze cu puţin veniturile obţinute din alte activităţi.

Aşadar dacă doriţi să susţineţi activitatea acestui blog vă invit să cumpăraţi produse prin linkurile de afiliere şi banerele afişate pe blog.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.