Cadouri de Mos Nicolae pentru fotografi

Mai sunt citeva zile pina “vine” Mos Nicolae, asa ca am verificat ce oferte/reduceri se gasesc pentru pasionatii de fotografie si din cite am vazut eu doar Nikon s-a gindit la fotografi.

Cadouri de Mos Nicolae pentru fotografi
Cadouri de Mos Nicolae

Promotia este valabila pina la 8 decembrie 2013 (in limita stocului disponibil).

Din lunga lista, ce poate fi consultata aici, eu am selectat citeva produse ce am avut ocazia se le testez sau sa le folosesc ocazional (imprumutindu-le de la prieteni):

Nikon Coolpix S9500 – un aparat foto compact cu zoom 22x are o reducere de 499lei, astfel pretul final este de 999lei.

Nikon P520 (testul meu este aici)- un aparat foto bride cu zoom 42x, are ca bonus o tableta UTOK 700D negru – tableta 7 inch, 8GB, Wi-Fi (pretul pachetului este de 1500lei)

Daca sunteti in cautare unui DSLR puteti alege:

Pachetul Nikon D3100 + Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G AFs VR + Bonus SanDisk SD 16gb + geanta foto Somita + Filtru Hoya HMC UV – toate la pretul de 2.200lei (cu aproximativ 820lei mai putin decit daca le cumparati separat).

Daca doriti un aparat dintr-o generatie mai nou, atunci puteti alege Nikon D3200 (despre care eu am scris aici) – are o reducere de 500lei, pretul final fiind de 1800lei.

Daca aveti deja un DSLR Nikon, dar sunteti in cautare unui zoom, am vazut ca obiectivul 18-300mm f/3.5-5.6G ED VR (testat si de mine) are o reducere de 1000lei, astfel in final veti plati 3500lei

Alt zoom util trusei foto este mai noul Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR, care acum costa cu 1500lei mai putin; pretul final fiind 4.500lei.

Daca, din diferite considerente nu doriti sa cheltuiti chiar atit de mult pentru cadourile de Mos Nicolae, puteti verifica si lista cu ideii de cadouri, ce are si produse mai accesibile.

Nikon ofera si garantie exstinsa cu 1 an de zile (la unele produse) cu conditia inregistrarii produsului pe siteul nikonisti.ro. In plus, atit produsele sugerate mai sus, cit si celelate aflate pe lista oficiala participa la o tombola, la care aveti sansa sa castigati o excursie impreuna cu trei prieteni in Bulgaria (regulamentul tombolei poate fi citit aici).

fotostefan

One thought on “Cadouri de Mos Nicolae pentru fotografi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.