Camera video JVC JY-HM360E ProHD si alte echipamente pentru videografi la promotii

Suntem în plin sezon al evenimentelor şi de aceea m-am gândit să-ți prezint unele din cele mai bune unelte de lucru (ca de exemplu JVC JY-HM360E ProHD), pentru a-ţi realiza proiectele video cu succes. Dacă ești interesat, eu îți recomand să profiți de cele mai utile pachete promo la camerele și accesoriile video.

poza camera video JVC JY-HM360E ProHD
JVC JY-HM360E ProHD

JVC JY-HM360E ProHD este o cameră video handheld cu rezoluţie FullHD 1080 50/60p, senzor CMOS 1/2.3″ de 18.9Mp cu tehnologie BIS (back iluminated sensor) şi cu un obiectiv zoom x19 ce are deschidrea maximă a diafragmei F1.2, fiind destinată cu precădere videografiei de eveniment, datorită sensibilităţii crescute şi a excelentelor rezultate în condiitii de iluminare scăzută.

Până la 31 august 2017 pentru camera video JVC JY-HM360E ProHD prețul este de 6350 în loc de 7522 lei. Sunt disponibile diverse pachete promoționale, care includ genți video și/sau alte accesorii utile proiectelor video

poza camera video japoneza JVC JY-HM360E ProHD
JVC JY-HM360E ProHD – camera video

Dacă vrei să testezi echipamente video JVC poți lua legătura cu cei de la Photosetup.ro

Unul din cele mai folosite aceesorii în videografia de eveniment este monopiedul fluid. Alegerea unui monopied fluid bun nu este ușor, mai ales pentru videografii mai puţin experimentaţi, ţinând cont că sunt atât de multe modele. Dar eu vă recomand să verificați promoțiile la noua serie de monopiede fluide Manfrotto XPRO+, care înlocuiște cunoscutele monopiede MVM500A și MVM250.

monopiede fluide videografi Manfrotto XPRO+
monopiede fluide Manfrotto XPRO+

Monopiedele XPRO+ sunt disponibile atât în aluminiu cât şi carbon, în 3, în 4 chiar şi în 5 secţiuni, în kit cu două modele de capete incluse, sau simple.

Manfrotto XPRO+ monopied fluid video videograf
Manfrotto XPRO+ monopied fluid video

Un aspect important al noilor modele este baza fluidă FLUIDTECH cu posibilitatea blocării. Această asigura mişcări fluide în 3 axe, extrem de line.
Atunci când panoramarea este o prioritate, sistemul permite blocarea rotaţiei 3D, oferind mişcări libere pano şi control mai bun în timpul filmării.

Manfrotto XPRO+ monopied fluid videografi
FLUIDTECH – Manfrotto XPRO+

Un alt accesoriu util videografilor este un sistem de susținere al camerei foto-video, iar dacă are și un microfon încorporat cu atât mai bine. În plus acum la promoție este inclus și panoul led Manfrotto ML360HP, tot pachetul costă 699 lei în loc de 870 lei

Vă recomand să citiți: Manfrotto Manhattan – genti pentru cei pasionati de fotografia de strada

Toate promoțiile existente pentru sistemul de susținere camera foto-video cu microfon încorporat Sevenoak MicRig Stereo pot fi verificate pe această pagină

panou led bicolor video Manfrotto Lykos
Manfrotto Lykos – panou LED bicolor

Deoarece uneori pentru o imagine bună este necesară o iluminare corectă vă prezint și reducerea de preț de 20% la panoul LED bicolor Manfrotto Lykos, prețul final ajugând la 1444 lei

Eu v-am prezentat o mică parte din produsele aflate la promoție, restul promoțiilor pot fi verificate pe această pagină
În final nu-mi rămâne decât să vă urez succes cu proiectele video, iar dacă veți cumpără ceva din produsele enumerate să le stăpâniți sănătoși!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.