Camere foto superzoom Sony HX50, HX300 și WX300

Sony îți pune la dispoziție noua gamă de camere foto superzoom pentru călătoriile din acest an: HX50, HX300 și WX300.

camera foto compacta sony hx50
aparat foto sony

Sony Cyber-shot HX50, cea mai mică și mai ușoară cameră digitală cu zoom optic 30X (1), este companionul care n-ar trebui să lipsească din trusa ta de călătorie.

Cântărind doar 272 de grame, noua cameră foto Sony HX50 vine echipată cu un senzor Exmor R CMOS de 20,4MP și cu tehnologia de stabilizare a imaginii Optical SteadyShot, care garantează claritatea imaginilor surprinse chiar și atunci când folosești zoom 30x. Procesorul BIONZ permite realizarea unor fotografii cu zgomot redus de imagine, cu rezoluție înaltă, chiar și în condiții de iluminare slabă.

Compatibilitatea cu tehnologia TRILUMINOS Colour permite redarea pozelor în culori vii pe televizoarele BRAVIA TRILUMINOS Display.

Sony HX50 costa 1.899 lei

Sony Cyber-shot HX300

Aventurierii dornici să surprindă în fotografii experiențe neconvenționale sau peisaje inedite își găsesc în camera foto Sony Cyber-shot HX300 un companion de nădejde pentru expedițiile experimentale.

aparat foto sony hx300
Sony HX300

Cu aspectul și manevrabilitatea unui DSLR, noua Cyber-shot HX300 oferă confortul unei călătorii lejere, fără grija și greutatea obiectivelor suplimentare, fie că plănuiești o expediție în Delta Dunării, unde vrei să surprinzi bătăile de aripi ale pelicanilor sau fie că vrei să fotografiezi migrația antilopelor gnu din estul Africii. Cu un zoom optic 50x – printre cele mai mari la o compactă – obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar T* acoperă o întreagă gamă de posibilități de fotografiere, de la vacanțe și safari, până la sporturi și concerte în aer liber.

În premieră pentru un Cyber-shot, HX300 este dotată cu noul stabilizator optic SteadyShot îmbunătățit pentru imagini mai clare chiar și la zoom ridicat. Poziția unui al doilea grup de elemente ale obiectivului se schimbă pentru a corecta tremuratul mâinilor, făcând încadrarea de două ori mai ușoară.

Sony HX300 costa 2.299 lei.

Sony Cyber-shot WX300

Atunci când călătorești frecvent, fie în scop de business, fie doar pentru distracție, vrei ca prietenii tăi să fie tot timpul la curent cu aventurile tale.

sony wx300 negru
sony wx300

Cu un design elegant, Cyber-shot WX300 este cea mai mica și ușoară camera digitală din lume care vine cu un zoom optic puternic de 20x. Camera este capabilă să fotografieze 500 de imagini de la o singură încărcare. Prin conectivitatea la smartphone, pe care îl poți folosi pe post de declanșator, este foarte ușor să te fotografiezi alături de grupul care te însoțește sau când iei cina singur pe terasa celui mai cunoscut skybar din Tokyo. Obiectivul G de calitate superioară de la Sony îți permite să suprinzi peisaje, portrete sau fotografii macro în-un mod foarte simplu. Stabilizatorul optic SteadyShot elimină efectul tremuratului mâinilor pentru a obține fotografii clare și este de două ori mai eficient la zoom ridicat decât generația anterioară Cyber-shot HX20V cu zoom 20x. Stabilizarea imaginilor este îmbunătățită și datorită funcției Active Mode, care asigură calitatea clipurilor video.

Sony WX300 costa 1.499 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.