Canon Cashback – reduceri la aparate foto, obiective si accesorii

Campania de reduceri Canon Cashback a revenit. Cashback este un tip de campanie promoțională prin care se returnează o parte din bani, oricui cumpără oficial produsele din lista de reduceri.

canon cashback vechi aparate foto
oferte foto

Așadar ai până pe 31 iulie 2018 să cumperi un produs Canon aflat în promoție, ca să primești înapoi o sumă de bani prin transfer bancar. Valoarea sumei returnate poate ajunge până la 14000 lei, în funcție de produsul Canon achiziționat. Primiţi în plus 100 GB de stocare GRATUITĂ pe aplicaţia Canon Irista (spațiu suficient pentru aproximativ 30.000 de fotografii)

Vă recomand să citiți: 2 aplicatii gratuite pentru utilizatorii aparatelor foto

După ce cumperi produsul Canon, înregistrezi dovada achiziției (factură sau bon fiscal) pe canon.ro/cashback, apoi revendici suma Cashback care va ajunge prin transfer bancar direct în contul tău.
Atenție! Trebuie să înregistrezi on-line achiziția, să completezi numărul de serie al produsului, să scanezi și să încarci o copie a facturii sau a bonului fiscal – pe acestea să fie mențioante clar denumirile produselor achiziționate și o fotografie a codului de produs și a codului EAN, aflate pe cutia produsului, în formularul de solicitare on-line. Apoi aștepți un email de confirmare a înregistrării. Dacă nu vine emailul, nu ești înscris.

Canon Cashback promotii reduceri aparate foto obiective
Canon Cashback

Reducerile de la campania Canon Cashback ar putea fi o ocazie perfectă de upgrade, mai ales că vine perioada concediilor și a excursiilor, sau dacă vrei să-ți completezi trusa de fotograf sau pur și simplu vrei să-ți faci un cadou sau, de ce nu?, să oferi un cadou cuiva drag.
Iată câteva recomandări, luate din lista produselor intrate în campania Cashback:

bridge Canon PowerShot G3 X
Canon PowerShot G3 X

Canon Powershot G3 X – un aparat foto cu dimensiuni compacte, greutate redusă și dotat cu zoom 25x stabilizat optic ar putea fi soluția pentru călătorii. Prezentat mai pe larg în această postare. Primești înapoi 370 lei.

poza aparat foto compact performant Canon PowerShot G7 X Mark II
Canon G7 X Mark II

Pentru Canon PowerShot G7 X Mark II – un aparat compact performant (prezentat pe larg în acest review) vei primii înapoi 190 lei din cei 3.069 lei

poza aparat foto canon m100 performant
Canon M100

Dacă te interesează un mirrorless Canon EOS M100 cu obiectiv EF-M 15-45 F/3.5-6.3 IS STM Negru ar putea fi modelul dorit, pentru care vei primii înapoi 200 lei. M100 este un aparat foto mirrorless compact, ușor și dotat cu tehnologia Dual Pixel CMOS AF ce oferă un focus rapid și precis, atât pentru poze, cât și pentru filmări.

Dacă vrei un DSLR entry level vezi Canon EOS 2000D Kit EF-S 18-55mm, Negru (cashback 200 RON), iar unul din DSLR-urile mai performante incluse în campania Canon Cashback ar putea fii EOS 80D kit EF-S 18-135 IS Nano USM (cashback 700 RON)

Vă recomand să citiți: Canon 6D Mark II – noul DSLR cu sistem autofocus cu 45 de puncte si LCD articulat

Vrei să-ți completezi trusa foto cu obiective noi? Pot fi utile obiectivele Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM (cashback 90 ron) și /sau teleobiectivul zoom Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM (cashback 140 ron). În plus acesta din urmă poate fi utilizat pe mirrorless-urile Canon EOS M cu ajutorul adaptorului Canon adaptor EF-M – EF / EF-S.
Sunt destul de multe obiective Canon incluse în campania Canon Cashback, așadar îți recomand să verifici și tu lista obiectivelor

De asemenea, pentru cei care doresc să treacă la un alt nivel al fotografiei, le recomand să verifice și promoția la blițurile Canon

Canon Pixma TS9150 poza multifunctional promotie reducere
Canon Pixma TS9150 – multifunctional

Pentru printuri de calitate, dar și alte activități de birou (scanări, copiere, printare pe CD) multifuncționalul A4 Canon Pixma TS9150 poate fi o soluție mai ales că nu-i lipsește conexiunea wireless (reducerea este de 140 lei).

Canon Selphy CP-1300 imprimanta foto 10x15 promotie reducere
Canon Selphy CP-1300 – imprimanta 10×15 wireless

Dacă doriți o imprimanta mai simplă pentru printuri 10×15 dotată și cu o conexiune wireless Canon Selphy CP-1300 este recomandarea mea. Poate printa de pe telefon, aparat foto, card de memorie, este foarte portabilă, iar reducerea este de 70 lei.

Canon XA11 camera video promotie bani inapoi reducere
Canon XA11 – camera video

Camerele video sunt și ele incluse în această campania de reduceri. Pentru amatorii, Canon LEGRIA HF R806 (140 ron cashback) iar pentru avansați Canon XA11 (203 ron cashback)

Canon te trimite în City Break!
Cumpără produse Canon de minimum 700 lei și intri automat în extragerea săptămânală pentru un city break. Oferta valabilă până la 15 august 2019 în limita stocului disponibil.
Vezi regulamentul campaniei

Sumele alocate fiecărui produs sunt pe www.canon.ro/cashback, banii fiind virați cumpărătorilor direct în contul bancar, după ce fac dovada achiziție. Oferta este valabilă în limita stocului!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.