Canon EOS 250D – DSLR usor, mic dotat cu ecran mobil si video 4K

Canon EOS 250D este noul aparat foto DSLR cu o rezoluție de 24,1 megapixeli produs de firma japoneză. Noul EOS 250D este ușor, dotat cu ecran mobil și se adresează celor care doresc să renunţe la fotografiile făcute cu telefonul sau să treacă la un aparat foto mai bun.

Canon EOS 250D poza aparat foto dslr lcd mobil
Canon EOS 250D – lcd touchscreen articulat

Canon EOS 250D este un DSLR cu utilizare uşoară şi plăcută, dotat cu cea mai nouă tehnologie care oferă utilizatorilor o introducere excelentă în domeniul fotografierii cu obiective interschimbabile, folosind un aparat foto mic şi uşor.

poza aparat foto dslr Canon 250D blit
Canon 250D

Succesorul lui Canon EOS 200D, modelul EOS 250D dispune de o interfaţă pentru utilizator ghidată pentru operare simplă, un senzor mare APS-C CMOS Dual Pixel de 24,1 megapixeli, posibilitate de filmare 4K, autofocalizare cu viteză de reacţie ultrarapidă şi conectivitate excelentă cu dispozitivele inteligente. În plus, EOS 250D este dotat şi cu cel mai nou procesor de imagine Canon DIGIC 8 care susţine multe dintre funcţiile aparatului foto, inclusiv filmare în format 4K (3840 x 2160), timelapse 4K şi capturi 4K din filme în format 4K.

Canon EOS 250D poza aparat foto dslr mic usor compact
Canon 250D – aparat foto DSLR mic usor

Având o carcasă uşoară (448 g) şi compactă (W x H x D – 121.9 x 91.4 x 68.6 mm), uşor de manevrat, modelul EOS 250D este ideal pentru întreaga familie, care poate surprinde acum experienţe de viaţă în orice moment, oriunde. Interfaţa pentru utilizator ghidată facilitează şi ea utilizarea încă de la pornirea aparatului foto, cu ajutorul sfaturilor şi ideilor afişate pe ecran, care contribuie la obţinerea celor mai bune rezultate.

ishoot.ro

De asemenea, utilizatorilor le va fi mai uşor acum să îşi surprindă experienţele într-un mod cât mai creativ, cu ajutorul funcţiei Canon Asistenţă Creativă, constând într-o serie de efecte, filtre şi instrumente de reglare a culorii ce pot fi aplicate pe fotografii la încadrare sau după realizarea unei fotografii.

Vă recomand să citiți: Cum se tine aparatul foto DSLR

De asemenea, procesorul de imagine Canon DIGIC 8 aduce numeroase îmbunătăţiri în ceea ce priveşte precizia focalizării automate cu Live View şi a focalizării automate pe ochi, Optimizatorul automat de iluminare, Optimizatorul digital pentru obiective şi Prioritate evidenţiere tonuri, pentru imagini superbe, de calitate deosebită, care pot fi partajate direct din aparatul foto. Senzorul de 24,1 megapixeli are rezultate bune în condiţii de lumină redusă şi asigură o profunzime redusă a câmpului, adăugând un bokeh superb de fundal, obţinând portrete de familie deosebite.

poza aparat foto dslr Canon 250D alb lcd mobil
Canon 250D- dslr alb – lcd mobil

Ecranul său tactil (3 inch și 1.040.000 puncte) cu unghi variabil asigură utilizarea confortabilă din multiple unghiuri, facilitând realizarea selfie-urilor de familie sau filmarea fără efort a unui vlog. Tehnologia Canon Dual Pixel CMOS AF contribuie la păstrarea unei focalizări excelente pe familie şi prieteni, la realizarea unei fotografii sau a unui clip cu ajutorul ecranului tactil. Modelul EOS 250D oferă o experienţă de fotografiere clasică şi este prevăzut cu vizor optic, cu o focalizare automată în 9 puncte, astfel încât momentele să poată fi încadrate clar.

poza aparat foto dslr mic usor canon 250d
Canon 250D

Modelul EOS 250D are în dotare conexiuni Bluetooth şi Wi-Fi, iar folosind aplicaţia gratuită Canon Camera Connect pentru iOS şi Android puteți transfera imaginile pe dispozitivele smart, pentru ale distribui pe rețelele de socializare sau pe a le partaja cu prietenii.

De asemenea, aplicaţia Canon Camera Connect facilitează fotografierea la distanţă de pe un dispozitiv inteligent, perfect pentru realizarea fotografiilor de familie în grup sau a selfie-urilor. Imaginile pot fi transferate pe un dispozitiv inteligent conectat, imediat ce acestea sunt realizate, cu ajutorul funcţiei de transfer automat de imagine, oferind astfel garanţia că amintirile preţioase sunt bine păstrate.

poza aparat foto dslr alb argintiu
dslr alb argintiu

Modelul EOS 250D este disponibil în trei nuanţe elegante: negru, alb sau argintiu şi face parte din ecosistemul Canon EOS, format din peste 80 de obiective, bliţuri şi accesorii, oferind cele mai bune opţiuni pentru utilizatorii care doresc să extindă posibilităţile aparatului foto.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Canon 250D va fi disponibil în România începând cu data de 25 aprilie 2019 la un preț de 2899 lei. Pentru preț actualizat și promoții verificați aici sau aici sau aici .

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.