Canon EOS M6 Mark II – aparatul foto mirrorless compact

Canon EOS M6 Mark II este un aparat foto mirorless compact dar puternic ce oferă imagini clare – ideal pentru fotografii aflaţi în mişcare.

Canon EOS M6 Mark II poza aparat foto mirrorless
Canon EOS M6 Mark II – vizor detasabil

EOS M6 Mark II folosește procesorul DiGiC 8 Canon de ultimă generaţie oferind viteză mare de procesare, timp rapid de reacţie şi tehnologie de ultimă oră atât pentru fotografiere cât şi pentru filmare.

De asemenea, procesorul deblochează instrumentele de corectare a obiectivului, inclusiv Optimizatorul Digital pentru Obiective şi Corectarea Difracţiei, ceea ce contribuie la obţinerea unor imagini excelente direct din aparatul foto.

poza aparat foto mirrorless canon M6 Mark II
Canon M6 Mark II

Viteza obturatorului electronic, de 1/16000 secunde, este perfectă pentru surprinderea mişcărilor de moment ale subiectelor, conferind fotografilor încredere la fotografierea scenelor care nu durează mult. Datorită acestui timp de expunere, diafragma se poate deschide şi mai mult, oferind o profunzime a câmpului mai mare chiar şi în lumină puternică.

Aparatul foto mirrorless EOS M6 Mark II poate fotografia în rafală cu 14cps şi poate realiza o rafală de o secundă în format RAW cu 30cps cu focalizare automată cu urmărire a subiectului, fiind un model compact şi rapid cu ajutorul căruia fotografii amatori pot surprinde în fotografii cele mai neaşteptate momente.
Pentru a le asigura fotografilor cea mai bună şansă de a surprinde un moment spontan, acest model Canon mirrorless este dotat cu slot pentru card UHS-II cu o rată a rafalelor de 80 de imagini JPEG la dimensiune L.

ishoot.ro

În plus, bracketing-ul la focalizare prezent facilitează obţinerea unei profunzimi a câmpului extinsă prin combinarea mai multor fotografii în Digital Photo Professional (DPP).

poza senzor Canon EOS M6 Mark II
senzor Canon M6 Mark II

Canon EOS M6 Mark II este dotat cu noul senzor APS-C CMOS de 32,5 megapixeli. Noul senzor conferă o rezoluţie mai bună fără compromisuri în condiţii de luminozitate scăzută, datorită unui ISO mai mare, cu interval cuprins între 100 – 25,600. Îmbunătăţind modelul EOS M6, modelul EOS M6 Mark II focalizează la EV-5 atunci când este folosit cu un obiectiv cu diafragmă f/1.4 sau mai mare, pentru a putea fotografia chiar şi în condiţii nocturne când este nor, dar şi în spaţii interioare sau la umbră.

butoane aparat foto mirrorless Canon EOS M6 Mark II
butoane

Canon EOS M6 Mark II este capabil de filmare în format 4K folosind în totalitate obiectivele ataşate şi înregistrare în format Full HD cu până la 120 cps, oferind amatorilor mai multe opţiuni de înregistrare, precum slow motion şi crop sau rezoluţie foarte înaltă.

lcd mobil canon M6 Mark II
lcd mobil – Canon M6 Mark II

Renumitul sistem Canon Dual Pixel CMOS AF este disponibil atât în modul de filmare Full HD, cât şi în modul 4K şi oferă o arie mare de acoperire de (88 x 100%), asigurând o urmărire discretă şi de înaltă performanţă la focalizare în timpul filmării, ideală pentru filmările cu aspect profesional. La surprinderea subiectelor în mişcare, această funcţie asigură surprinderea clară a subiectelor pe un fundal estompat, iar funcţia de urmărire a ochilor scoate în evidenţă ochii subiectului, pentru filme mai clare şi mai captivante.

Citește și: Fotoplimbare in Delta Vacaresti – Fotografii cu Canon EOS R

Dimensiunea compactă a modelului EOS M6 Mark II permite un stil simplu de fotografiere, necesar pentru a surprinde momente în mişcare. Discul de selectare pentru care puteţi selecta funcţia, discul de selectare principal, comutatorul de selectare focalizare automată/manuală şi butonul de pornire şi focalizare automată sunt poziţionate intuitiv pentru a obţine un timp de răspuns mai rapid, necesar pentru scenele care necesită fotografiere rapidă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Vizorul detaşabil este ridicat şi aliniat central pentru a crea spaţiu şi confort intuitiv, pentru o experienţă de fotografiere captivantă, în timp ce ecranul rabatabil ajută la realizarea de fotografii mai creative şi oferă acces la numeroase funcţii video.

Aparatul foto mirrorless Canon EOS M6 Mark II va putea fi achiziţionat începând cu luna septembrie, 2019 la un preț de 4.199 lei.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Canon a lansat și două obiective RF – obiectivul RF 15-35mm F2.8L IS USM şi obiectivul RF 24-70mm F2.8L IS USM – care extind gama de obiective inovatoare pentru Sistemul EOS R.

One thought on “Canon EOS M6 Mark II – aparatul foto mirrorless compact”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.