Canon PowerShot G7 X Mark III noul compact performant

Canon PowerShot G7 X Mark III a fost prezentat. Cu opţiune de fotografiere în rafală la viteză foarte mare şi filmare 4K (fără decupare), Canon oferă creatorilor de conţinut, vloggerilor şi pasionaţilor de fotografie un model care să le ducă creativitatea şi capacităţile tehnice la un nivel superior.

Canon PowerShot G7 X Mark III poza aparat foto compact performant
Canon PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III este un aparat foto compact cu rezoluție de 20.1 MP ce dispune de numeroase funcții puternice, oferindu-va control ridicat asupra imaginilor și o calitate excelentă a acestora.

Canon PowerShot G7 X Mark III compact pefromant negru
Canon G7 X Mark III

Robust și versatil, dar totodată portabil, care încape perfect într-un buzunar, PowerShot G7 X Mark III este companionul ideal în vacanță și călătorii. Mulțumită obiectivului cu zoom 4.2x stabilizat optic, a distanței focale 24-100mm, dar și a luminozității excelente asigurate de diafragmă maximă f/1.8-2.8, acest aparat foto este potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, portrete și nu numai.

poza aparat foto compact argintiu Canon PowerShot G7 X Mark III
zoom optic 4,2x stabilizat

Pentru a se asigura că utilizatorii nu ratează niciun moment din timpul călătoriei sau dintr-un tur de oraş, Canon PowerShot G7 X Mark III permite focalizarea automată rapidă şi viteze de fotografiere continuă de 20 cps. De asemena noul aparat foto compact permite fotografierea în rafală RAW la 30 cps, garantând chiar şi capturarea celor mai spontane momente.

Canon PowerShot G7 X Mark III utlizează un senzor CMOS de 1″ care, împreună cu procesorul de imagine DIGIC 8, vor genera imagini de o calitate bună chiar și atunci când fotografiați în condiții de iluminare slabă.

Vă recomand să vedeți: Canon PowerShot G7 X Mark II review

Utilizând formatul CR3 RAW, care asigură gamă dinamică largă compatibilă în totalitate cu Digital Photo Professional (DPP) oferit de Canon şi cu alte programe importante de developare oferite de terţi, garantând utilizatorilor un grad mai ridicat de flexibilitate în perioada de post-producţie.

Canon te trimite în City Break!
Cumpără produse Canon de minimum 700 lei și intri automat în extragerea săptămânală pentru un city break. Oferta valabilă până la 15 august 2019 în limita stocului disponibil. Vezi regulamentul campaniei

concurs tombola canon city break
Canon te trimite in City Break!

Datorită ecranului tactil PowerShot G7 X Mark III de 3 inch, vloggerii pot captura clipuri video şi imagini cu ei înşişi, cu focalizare perfectă şi poziţionare corectă în cadru, pentru un conţinut cu aspect impecabil.

poza lcd mobil aparat foto compact Canon PowerShot G7 X Mark III
lcd selfie

Modul Film HDR reduce la minimum pierderea detaliilor şi plaja dinamică extinsă permite pasionaţilor de clipuri video să dea frâu liber creativităţii şi să captureze imagini cu aspect natural.
Ratele de până la 120 cps în modul Full HD creează o secvenţă slow motion extrem de clară, ideală pentru cadrele B-roll ale vloggerilor, în timp ce modul de filmare pe verticală produce secvenţe realizate pentru reţelele de socializare.

imagine aparat foto compact lcd canon g7 x mark iii
LCD – G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III dispune şi de setări automate pentru realizarea filmelor, pentru producerea unei expuneri echilibrate şi imagini de înaltă calitate. Controlul manual al timpului de expunere, al diafragmei şi ISO este în continuare disponibil pentru a oferi amatorilor de videoclipuri posibilitatea de a-şi dezvolta competenţele tehnice.

photosetup.ro

Conectivitatea Wi-Fi şi Bluetooth permite utilizatorilor să le trimită instantaneu către calculatorul, telefonul sau reţelele lor sociale, în timp ce funcţia de redare video în direct disponibilă în PowerShot G7 X Mark III permite vloggerilor să partajeze conţinut în direct cu urmăritorii lor de pe reţelele de socializare pentru implicare în timp real.

Vă recomand să vedeți: Canon EOS RP – noul aparat foto mirrorless

Dacă este conectate la un dispozitiv inteligent compatibil, PowerShot G7 X Mark III poate primi automat informaţii referitoare la coordonatele GPS ale imaginilor (geotagging), ceea ce contribuie la simplificarea procesului de identificare a imaginilor pe reţelele de socializare.
O ieşire HDMI pentru redare şi înregistrare externă folosind aparatul foto împreună cu un dispozitiv extern simplifică fluxurile de producţie pentru utilizatori.

Canon PowerShot G7 X Mark III – caracteristici principale:

•Senzor – CMOS 1 inch
•Obiectiv – 8.8 – 36.8 mm (35 mm echivalent: 24 – 100 mm)
•Stabilizare optic – aprox. 4 stopuri (Intelligent IS with 5-axis Advanced Dynamic IS & Auto Level)
•Sensibilitate ISO – 125 -12800 (Extins 25600)
•Timpi de expunere:
→30 – 1/25600 s (electronic shutter)
→1 – 1/2000 (mecanical shutter)
→1/8 – 1/2000 (movie mode)
•Bliț încoporat și compatibil cu Canon High Power Flash HF-DC2
•Rezoluție video:
→(4K) 3840 x 2160, 29.97 / 25fps
→(Full HD) 1920 x 1080, , 119.9 / 100 / 59.94 / 50 / 29.97 / 25 fps
→(HD) 1280 x 720, 50 fps
•Durată înregistrare video:
→(4K) până la 9 min 59 s
→(Full HD & HD) până la 4 GB sau 29 min 59 s 10
•Stocare – carduri memorie SD/SDHC/SDXC (compatibil UHS-I)
•Conexiune WiFi, Bluetooth și microfon extern
•Autonomie – 265 imagini
•Încărcare și prin prin USB
•Dimensiuni – 105 x 61 x 41 mm
•Greutate – 304G

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Noul Canon PowerShot G7 X Mark III are un preț de 3.999 lei fiind disponibil varianta negru sau argintiu
Pentru preț actualizat și promoții verificați și acest site

Momentan modelul PowerShot G7 X Mark II are un preț de 2.499 lei și cashback 200 lei.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Canon PowerShot G7 X Mark III noul compact performant”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.