Canon PowerShot SX70 HS – noul aparat foto cu zoom 65x si video 4k

Canon PowerShot SX70 HS este noul aparat foto bridge cu zoom optic 65x stabilizat (IS), echivalent cu o distanţă focală de 21-1365mm.

Canon PowerShot SX70 HS poza aparat foto bridge zoom optic 65x
Canon PowerShot SX70 HS

Canon PowerShot SX70 HS se vrea a fi aparatul foto all-in-one ideal, capabil să te ajute în numeroase moduri de fotografiere, fără a fi nevoie să ai la tine mai multe obiective. Are designul unui DSLR şi este dotat cu un ecran LCD rabatabil de 7.5, cu un senzor de 20,3 megapixeli şi cu funcţie de filmare 4K Ultra High Definition.

Canon PowerShot SX70 HS poza lcd mobil selfie zoom 65x
Canon PowerShot SX70 HS – lcd mobil

Obiectivul cu zoom 65x al modelului PowerShot SX70 HS se extinde până la o valoare echivalentă cu 2730 mm distanţă focală datorită funcţiei Canon ZoomPlus, ideală pentru fotografiere de la distanţă. Astfel, subiectele aflate la distanță, ca de exemplu o ceremonie de absolvire sau chiar surprinderea detaliile unui avion, pot fi mai ușor fotografiate.

Canon SX70 HS aparat foto zoom optic 65 x stabilizare
Canon SX70 HS

Modul macro 0cm (când obiectivul este la poziția wide – 21mm) le permite utilizatorilor să focalizeze pe subiectele care aproape ating obiectivul, ideal pentru surprinderea detaliilor interesante ale unor flori sălbatice sau detaliile mecanismului unui ceas.

Funcţia Zoom Frame Assist Lock ajută la menţinerea încadrării atunci când realizezi imagini cu zoom super-telefoto, ideal pentru surprinderea acţiunii rapide din sporturi sau din viaţa animalelor.

Canon SX70 HS poza aparat foto bridge zoom optic 65x
Canon SX70 HS

Ergonomia clasică specifică aparatelor DSLR şi vizorul electronic OLED de înaltă rezoluţie (2.36 milioane de puncte) asigură manevrare şi control atunci când compui o fotografie, aspecte utile în special pentru surprinderea unor obiective turistice sau atunci când ești în mişcare.

ishoot.ro

Procesorul super-rapid, de ultimă generaţie DIGIC 8 este componenta care conferă putere modelului Canon PowerShot SX70 HS, acesta poate oferi imagini de înaltă rezoluţie, conţinut video în format 4K Ultra High Definition şi o viteză în fotografierea continuă de 10 cps (cadre pe secundă).
Autofocalizarea are un timp de reacţie bun, chiar şi în condiţii de luminozitate redusă, iar focalizarea automată continuă funcţionează atunci când fotografiezi cu 5,7 cps, putând astfel surprinde foarte uşor momentele spontane.

Vă recomand să citiți: Canon PowerShot G7 X Mark II review

Datorită procesorului DIGIC 8 aparatul poate filma în format 4K Ultra HD (3840 x 2160 @ 30p / 120 Mbps, MOV, H.264, AAC), inclusiv filmare cu redare accelerată în format 4K şi poate extragere cadre 4K din filme, astfel încât peisajele minunate sau amintirile speciale să poată fi surprinse şi păstrate la cea mai mare rezoluţie.

Senzorul îmbunătăţit CMOS de 20.3MP tip 1/2.3 oferă o creşte cu 25% a rezoluţiei, în comparaţie cu modelul anterior, Canon SX60 HS, care avea un senzor de 16.1MP, oferind un nou nivel de detalii şi de intensitate a imaginilor.

Canon SX70 HS blit intern aparat foto bridge zoom 65x
blit intern – Canon SX70 HS

În afară de fotografii în format JPEG, modelul Canon PowerShot SX70 HS poate realiza imagini în format RAW (.CR3) , oferind acces la tehnicile profesionale de post-producţie.

Vă recomand să citiți: Stiri de la Canon despre Digital Photo Professional (DPP) 4.0

PowerShot SX70 HS oferă funcţia Remote Live View, care permite realizarea imaginilor de la distanţă cu ajutorul unui telefon inteligent, aşadar, de acum toată lumea va fi inclusă în portretele de familie.

Aparatul foto PowerShot SX70 HS are dimensiunile 127 x 91 x 117 mm, cântărește 608g (acumulatorul inclus, care asigură autonomie până la 325 de cadre CIPA) .

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Canon PowerShot SX70 HS va fi disponibil din noiembrie 2018 la un preț de 550 Euro.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Canon PowerShot SX70 HS – noul aparat foto cu zoom 65x si video 4k”

 1. buna ziua,
  as dori un sfat din partea dvs in privinta alegerii unui aparat foto bridge cu superzoom.
  ce-mi recomandati:
  -canon sx70 hs
  -lumix fz300
  -nikon p900
  -sony hx400v
  acum cand majoritatea telefoanelor au camere foto performante (am un Samsung S10+) doresc un aparat foto cu zoom mare in primul rand (canon sx70 ar fi optiunea mea)
  multumesc,
  virgil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.