Canon PowerShot SX740 HS – noul aparat foto compact cu zoom 40x si video 4K

Canon PowerShot SX740 HS este noul aparat compact produs de firma japoneză și se pare că poate fi alegere potrivită pentru a surprinde aventurile din călătoriile tale.

Canon PowerShot SX740 HS aparat foto compact calatorii vacante
Canon PowerShot SX740 HS

Zoom optic 40x (24-960mm) și 4K Ultra High Definition într-un corp suficient de mic pentru a putea fi ţinut în buzunar, acest Canon SX740 HS redefineşte conceptul de călătorie cu puţine bagaje.

Canon PowerShot SX740 HS oferă amatorilor de vacanţe ocazia de a se apropia mai mult de peisajele dorite fără a fi nevoie să folosească mai multe obiective. Acest aparat foto de călătorie, ce poate încăpea uşor într-un buzunar, este dotat cu funcţii video Ultra High Definition 4K, cu conectivitate cu telefoane inteligente prin Wi-Fi şi Bluetooth şi cu o gamă de setări automate intuitive, ideal pentru familii şi amatorii de vacanţe care îşi doresc un aparat convenabil şi simplu de utilizat.

Canon PowerShot SX740 HS poza aparat foto compact calatorie vacanta
Canon SX740 HS

Pozele cu rezoluţie 20.3MP şi videoclipurile pot fi transferate din aparatul foto în dispozitivele inteligente pentru a putea fi postate mai uşor pe site-urile de socializare, simplificând tot procesul, de la înregistrare şi până la partajarea cu prietenii. În plus, conţinutul poate fi salvat în cloud pe platforma Canon Irista (în această postare v-am spus despre Irista) sau poate fi sincronizat automat şi wireless cu PC-uri şi calculatoare Mac.
Canon PowerShot SX740 HS foloseşte Wi-Fi şi always-on Bluetooth, adică menţine conectarea la dispozitivele compatibile cu iOS sau Android şi etichetează fotografiile cu date ce conţîn locaţia GPS, pentru a marca toate locurile în care v-aţi aventurat.

Cei care călătoresc singuri îşi pot face selfie cu ajutorul modului Autoportret, folosind ecranul LCD de 3 inch rabatabil la aproximativ 180°.

Canon PowerShot SX740 HS lcd rabatabil selfie calatorie vacanta
LCD rabatabil – selfie

Vă recomand să citiți: Test cu Sony DSC-HX90 – compactul cu zoom optic 30X

Canon PowerShot SX740 este dotat și cu tehnologia ZoomPlus ce creşte digital zoomul optic de la 40x la 80x. Nu lipsește stabilizare optică pe 5 axe.

poza aparat foto compact zoom optic 40x Canon PowerShot SX740
zoom optic 40x

De asemenea, modelul PowerShot SX740 HS poate înregistra şi imagini cu redare accelerată la rezoluţie 4K Ultra High Definition, dar poate extrage cadre la rezoluţie 4K Ultra High Definition dintr-un film 4K, având astfel posibilitatea de a surprinde momentele importante într-o singură imagine de aproximativ 8MP.

powerlaptop.ro

Procesorul puternic DiGiC 8 gestionează multe dintre setările avansate ale modelului PowerShot SX740 HS, astfel încât amatorii de vacanţe să poată face fotografii la rezoluţie de 20,3 Megapixeli mai simplu, iar funcţia Auto Hibrid realizează chiar şi un film de prezentare pentru fotografiile zilei. Funcţia de Asistenţă la încadrarea cu zoom reglează în mod automat zoomul sau focalizează pe feţe pentru a obţine cele mai bune fotografii.

Funcţia de fotografiere continuă la 10 cps asigură surprinderea momentelor de vacanţă, astfel vei avea cel mai bun cadru.

Canon PowerShot SX740 HS poate fi achiziţionat în varianta negru sau argintiu , începând cu luna august 2018 la un preț de aproximativ 400 Euro

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Momentan vechiul model Canon SX730 HS costă 1.899 lei aici sau aici

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.