Canon prezinta LEARN noul site cu lectii online de fotografie

LEARN este noul site cu lecții online de fotografie produs de Canon USA. Tutoriale online de fotografie sunt în limba engleză.

Canon EOS R poza lcd rabatabil mobil
lectii online de fotografie – Canon EOS R

Interesat de fotografierea macro? Există o clasă online pentru asta. Poate vrei să citești ce abilități sunt necesare pentru fotografia de nuntă sau cum să captezi fotografii de familie? Puteți accesa o gamă largă de articole pe site-ul LEARN.

În plus, sunt multe alte clase online destul de rapid și ușor de parcurs. Nu lipsesc interviurile cu utilizatorii echipamentelor Canon și articolele de timp cum să? (how-to).

Dacă dumneavoastră sunteți interesați de cursuri de învățare online sau poate chiar de ateliere de fotografie, noua secțiune a paginii de pornire Canon USA oferă toate detaliile: https://www.usa.canon.com/internet/portal/us/home/learn/

lectii online de fotografie canon learn site
leactii online de fotografie – Canon Learn

De asemnea pe site-ul LEARN veți găsii mai multe informații despre noul sistem mirrorless Canon EOS R lansat recent. Informațiile prezentate sub forma tutoriale și articole sunt utile atât fotografilor cât și videografilor.

Vă recomand să citiți: 10 aplicatii care va vor ajuta sa fotografiati mai bine

Cei interesați să învețe să filmeze cu un DSLR sau un aparat foto mirrorless pot viziona cele 13 tutoriale video prezente la secțiunea Canon EOS 101: Photography and Videography Basics unde vor afla informații despre autofocus, white balance, etc.

Canon nu este la prima încercare de a oferii informații utile pasionaților de fotografie, indiferent de gradul de cunoștințe. Canon Canada a lansat in urmă cu câțiva ani site-ul Outside Of Auto organizat în trei secțiuni: Learn, Play, Challenge. Acest site cu lecții online de fotografie conține și un simulator DSLR.

ishoot.ro

Canon nu este singurul producător de aparatură și accesorii foto care are site dedicat lecțiilor și tutorialelor online despre tehnica și arta fotografică.

Sony α Universe Europe este alt site unde puteți găsii scurte lecții online de fotografie, dar și alte informații despre tehnica foto.

Lecțiile online prezentate de site-urile menționate sunt utile oricărui pasionat de fotografie, indiferent de aparatul foto utilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.