Canon Zoemini – noua imprimanta portabila cu tehnologia ZINK

Canon Europe a lansat Canon Zoemini, o imprimantă foto uşoară, portabilă, de dimensiunea unui buzunar, dotată cu tehnologia ZINK (zero cerneală).

Canon Zoemini poza imprimanta foto portabila acumulator zink
Canon Zoemini – imprimanta foto portabila – ZINK

Canon Zoemini poate imprima fotografii personalizate de 2×3 inchi (5 x 7,6cm) direct de pe un telefon mobil, de pe o tabletă sau din aplicaţii folosite de reţelele sociale.

Canon Zoemini poza imprimanta foto portabila zink
imprimanta foto portabila

Imprimanta Canon Zoemini se conectează foarte uşor la aplicaţia Canon Mini Print prin Bluetooth, pentru a putea imprima fotografiile şi instantaneele, inclusiv de pe reţelele de soclializare în doar câteva secunde.

Canon Zoemini poza imprimanta foto portabila zero cerneala
Zoemini – imprimanta foto portabila – ZINK

Imprimanta Canon Zoemini este dotată cu numeroase filtre, cadre şi efecte AR în trend, ce pot fi folosite prin intermediul aplicaţiei Canon Mini Print care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play începând cu septembrie 2018.

De asemenea, aplicaţia Canon Mini Print are o funcţie de împărţire ce permite crerea unor afişe sau a unor imagini mai mari, formate din patru sau nouă imagini imprimate şi are peste zece modele unice de colaje pentru a putea imprima fotografii de 2×3 inci.

Canon Zoemini poze imprimanta foto portabila fara cerneala
imprimanta foto portabila – Canon Zoemini

Pe lângă Instagram şi Facebook, aplicaţia Canon Mini Print le permite utilizatorilor să se conecteze şi cu Google Photos şi Dropbox, pentru a putea avea o amintire fizică a celor mai dragi momente.
Putând fi purtată fără probleme în palmă, într-o geantă sau în buzunar, această imprimantă compactă şi elegantă vine în trei culori: roz auriu/alb, alb/argintiu şi negru/gri lucios.

Canon Zoemini imprimanta foto portabila alb roz negru
imprimata foto portabila

Canon Zoemini este dotată cu tehnologie ZINK, adică nu are nevoie de cerneală. Această imprimantă portabilă dotată cu acumulator vine cu un pachet starter ce un set de 10 hârtii foto Canon ZINK (cu parte autocolantă, rezistentă la uzură şi impermeabilă), dar poţi achiziţiona separat hârtie fotografică în pachete de 20 sau 50.

cel.ro

Fotografiile autocolante, uşor de imprimat, îți permit să personalizezi obiectele de uz zilnic, de exemplu laptolul, husa telefonului mobil, genţile, oglinzile sau chiar pereţii dormitorului. Chiar şi ghiozdanele pot fi decorate cu un colaj de fotografii cu prietenii, familia, animalele de companie sau chiar cu un selfie reuşit.

Vă recomand să citiți: Test cu Epson L850: multifunctional A4 cu imprimanta foto ITS cu 6 culori

Având o greutate de doar 160g şi dimensiuni de 118 mm x 82 mm x 19 mm, imprimanta Canon Zoemini va putea fi achiziţionată începând din septembrie 2018 la un preț de 649 lei. Pentru preț actualizat sau promoții verificați și acest site.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

O altă imprimantă foto portabilă, dar care poate printa fotografii până la 10×15 (carte poștală) este Canon Selphy CP-1300. Aceasta este dotată cu conexiune wi-fi și are un preț de 599 lei aici sau aici

fotostefan

One thought on “Canon Zoemini – noua imprimanta portabila cu tehnologia ZINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.