Canvas Plus carduri de memorie SD performante de la Kingston Digital

Canvas Plus sunt noile carduri de memorie SD cu viteze mai mari și capacități mari produse de Kingston Digital. De asemenea cititoarele de carduri „MobileLite Plus” au fot îmbunătățite, acceptând carduri de meorie SD cu viteze mari.

Canvas Plus carduri de memorie SD performante de la Kingston Digital
Canvas Plus carduri de memorie SD performante de la Kingston Digital

Noile carduri de memorie SD Canvas Plus sunt actualizarea seriei Canvas lansate în urmă cu 2 ani. Noua gamă SD și microSD include primele carduri UHS-II oferite de companie. Pentru a ține pasul cu performanţele seriei Canvas Plus, noile cititoare de carduri MobileLite Plus UHS-II au fost concepute pentru a susține viteze de citire ultra-rapide.

ishoot.ro

Canvas Plus reprezintă următoarea generație de carduri SD și microSD, capabile să ofere performanțe superioare pentru DSLR-uri, producție video 4K / 8K, dispozitive Android, camere de acțiune și drone, la preț accesibile.

poza Kingston Digital Canvas Plus carduri de memorie SD pret accesibil
Kingston Digital Canvas – carduri SD performante pret accesibil

Canvas Plus oferă trei variante diferite atât pentru cardurile SD cât și pentru cele microSD: Select Plus, Go! Plus și React Plus. În cazul cititoarele de carduri MobileLite Plus, acestea vor fi disponibile atât separate cât şi împreună cu cardurile React Plus.

Canvas Select Plus :

◾Un card de memorie proiectat special pentru camerele de amatori Full HD și 4K DSLR (SD), precum și dispozitivele mobile Android (microSD).
◾Clasa 10 UHS-I – viteze1 de citire de până la 100 MB/s
◾Modelul MicroSD oferă clasa de performanță A1 pentru a accelera fluxul de lucru pe tablete și smartphone-uri.
◾Capacități2 pentru modelele SD și microSD de până la 512 GB.

Canvas GO! Plus:

poza card memorie microsd adaptor Canvas GO! Plus
Canvas GO! Plus

◾Un card de memorie ideal pentru filmarea 4K UHD și fotografierea în modul rafală pe DSLR (SD) sau pentru a utiliza camerele de acțiune și dronele 4K (microSD).
◾Clasa 10 UHS-I U3 – viteze1 de până la 170MB/s citire3 și 90 MB/s scriere.
◾Modelul MicroSD oferă clasa de performanță A2 pentru a accelera fluxul de lucru pe tablete și smartphone-uri de ultimă generație.
◾Capacități2 pentru modelele SD și microSD de până la 512 GB.

Canvas React Plus :

◾Performanță UHS-II de top pentru a captura videoclipuri profesionale 4K / 8K și fotografii de înaltă rezoluție.
◾Clasa 10 UHS-II U3 ​​- viteze1 până la 300MB/s citire, 260 MB/s scriere 4 (SD) și 285 MB/s citire, 165 MB/s scriere 4 (microSD).
◾Este primul microSD UHS-II care oferă clasa de performanță A1 pentru a accelera fluxul de lucru pe tablete și smartphone-uri.
◾Capacități2 pentru modelele SD și microSD de până la 256 GB.

Citește și: DJI Mavic Mini – noua drona la un pret bun pentru incepatori

Cititorul de carduri MobileLite Plus:

poza Cititorul de carduri MobileLite Plus fotografie produs
Cititorul de carduri MobileLite Plus

◾Construit pentru a crește eficiența fluxului de lucru cu viteze incredibile UHS-II pentru un transfer mai rapid de fișiere și timp de procesare mai scurt.
◾Viteze USB 3.2 Gen 1 și compatibilitate cu carduri UHS-I.
◾Proiectat pentru performanțe optime cu cardurile KingSD, microSD și SD.

Cardurile Canvas Plus sunt susținute de garanția pe viață, de asistență tehnică gratuită. Respectivele produse pot fi cumpărate de pe site-urile F64 sau de la emag sau PCgarage sau evomag.ro sau cel.ro

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

1 Viteza poate varia din cauza configurației dispozitivului.

2 O parte din capacitatea listată de pe un dispozitiv de stocare Flash este utilizată pentru formatare și pentru alte funcții, ea nu este disponibilă pentru stocarea datelor. Ca urmare, capacitatea disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea listată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați Kingston’s Flash Memory Guide la kingston.com/flashguide.

3 Proiectate cu tehnologie proprie pentru a atinge viteze de citire dincolo de specificațiile UHS-I 104MB/s, până la 170MB/s. Pentru a atinge aceste viteze utilizați MobileLite Plus Reader sau alte dispozitive compatibile.

4 Această performanța necesită MobileLite Plus Reader.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.