Castiga premii Think Tank Photo la Red Bull MoonTimeBike

Esti fotograf si adori fotografia de actiune? Atunci Red Bull MoonTimeBike este locul in care trebuie sa te afli sambata, 19 octombrie.

Red Bull MoonTimeBike 2013
Red Bull MoonTimeBike

Incepand cu ora 18.30, 150 dintre cei mai buni rideri de Mountain Bike Cross Country din Romania vor lua startul in singura competitie de gen, in Parcul Tineretului, intrarea dinspre Gheorghe Sincai.

Diferenta de nivel de aproximativ 700 de metri, dar si urcarile si coborarile abrupte de pe iarba, pietris sau scari vor face deliciul fotografilor.
Pentru ca este o competitie pentru profesionisti si premiile concursului foto sunt pe masura.

Think Tank Photo premiaza cele mai tari fotografii, insa pentru a te numara printre cei trei castigatori trebuie sa primesti votul juriului format din Mihai Stetcu (fotograf Red Bull Photofiles), Cristian Vasile (www.igu.ro) si Cristian Preda (fotojurnalist sportiv la Gazeta Sporturilor), dar si sa-ti convingi prietenii sa-ti voteze fotografiile cu un “Like”.

Locul 1 va fi recompensat cu un rucsac Sling-O-Matic 30, primul rucsac foto care poate fi mutat de pe un umar pe celalalt foarte rapid, cu adaptare “automata”. Premiul este in valoare de 850 RON.

rucsac  Sling-O-Matic 30
Sling-O-Matic 30

Locul 2 va primi un Modular Skin Set V2.0, care include un toc Skin 50 V2.0, un toc Skin 75 Pop Down V2.0, un toc Skin Strobe V2.0, un toc Skin Body Bag, toate intr-o gentuta organizer Large Travel Pouch. Premiul este in valoare de 650 RON.

set Modular Skin Set
Modular Skin Set

Locul 3 va fi rasplatit cu un Retrospective Lens Changer 2 Pinestone, o geanta de umar din material textil destinata accesului rapid si facil la obiective (inclusiv pentru schimbarea rapida a acestora). Premiul este in valoare de 470 RON.

geanta think tank
Retrospective Lens Changer 2 Pinestone

imaginile gentilor sunt cu titlul de prezentare

Ce trebuie sa faci sa participi la concursul foto Red Bull MoonTimeBike?

Trimite la adresa alexandra.toiu@ro.redbull.com o arhiva cu cele mai spectaculoase fotografii facute de tine. Te rugam sa specifici in corpul e-mailului numele si numarul de telefon pentru a putea fi ulterior contactat.

1. Numarul maxim de imagini admise pentru cea mai buna serie este 10.
2. Data limita pentru trimiterea selectiei de fotografii este 21.09.2012 ora 24:00
3. Fiecare fotografie trebuie sa contina o scurta descriere (maxim 50 de caractere)
4. Procesari admise asupra imaginilor: culoare, compozitie, crop, contrast. Nu sunt admise adaugari de obiecte sau procesari exagerate.
5. Specificatii tehnice: extensie .jpg; rezolutie minima 3000 px; preponderent orientare landscape; fara watermark. La publicare, fiecare fotografie va contine creditul fotografului.
6. Fotografiile vor fi publicate pe site-ul www.redbull.ro/mtb sub forma de Photostory, care va fi denumita cu numele fotografului si numele evenimentului. Aceasta va contine toate fotografiile din setul trimis, insa nu mai mult de 10.
7. Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi in nume propriu sau prin cesiune catre partenerul principal al concursului, orice material fotografic cu concurentii Red Bull MoonTimeBike, din timpul desfasurarii acestui concurs, in scopuri de promovare a evenimentului.
8. Anuntarea castigatorilor se va face pe site-ul www.redbull.ro/mtb la o saptamana dupa data limita de trimitere a fotografiilor.

aparate foto digitale

Jurizarea se va face in functie de doua criterii – decizia juriului (60%) si votul publicului (40%). Concurentii pot fi votati printr-un “Like” la Photostory-ul publicat pe www.redbull.ro/MTB, pana la data de 27 octombrie 2013, ora 24:00.
► 1-20 like-uri = 5 p
► 21-40 like-uri = 10 p
► 41-60 like-uri = 15 p
► 61-80 like-uri = 20 p
► 81-100 like-uri = 30 p
► Mai mult de 101 like-uri = 40 p

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.