Castigatorii concursului Annual Photoshare 2018

Sandipani Chattopadhyay a ocupat locul I în cadrul concursului de fotografie Annual Photoshare.

Annual Photoshare 2018 poza alb negru baiat Sandipani Chattopadhyay
© Sandipani Chattopadhyay – Annual Photoshare 2018

Pentru fotografia ”A child laborer at a shipyard in Bangladesh”, Sandipani Chattopadhyay a primit 1000 dolari ($) cash.

Imaginea câștigătoare evidențiază realitățile impactului pe care guvernarea și economia îl au asupra copilăriei și nevoia stringentă de a îmbunătăți echitatea în sănătatea și dezvoltarea globală. Această fotografie, alături de alte înscrieri, va sprijini colecția crescândă a Photoshare, ajutând organizațiile nonprofit internaționale să comunice în mod eficient cu privire la problemele critice legate de sănătate și dezvoltare. Prin facilitarea partajării imaginilor între profesioniștii din domeniul sănătății publice și fotografi, Photoshare a devenit o sursă principală de editare a sănătății publice și a fotografiilor de dezvoltare.

Chelsea MacLachlan a ocupat locul II și a primit 500$ cash.

Annual Photoshare 2018 Chelsea MacLachlan poza distributie mancare alimente
Central African Republic – Batangafo. At a World Vision food distribution Petuela, an IDP mother fo four, receives food rations that she hopes will last her family the month. Due to inadequate funding, rations often have to be cut and only last families 2 weeks of the month.
petuela says she is grateful for the food but wants a water point as she currently has to walk to the river to collect water.

Locul III a revenit lui Minh Quat Le pentru fotografia ”Workers sew fishing nets in Binh Thuan province, Vietnam”

Minh Quat Le poza lucratori pinza turcia Annual Photoshare 2018
© Minh Quat Le – Annual Photoshare 2018

Categoria People’s Choice Photo Award – Sexual and Reproductive Health și 100$ a revenit lui Musinguzi John pentru fotografia ”Public Health Ambassadors Uganda”

Musinguzi John poza africani africa educatie sexuala fotografie
© Musinguzi John

Categoria HIFA Photography Award – Healthcare Providers Category și 250$ au fost oferiți Leyla Emektar pentru fotografia ” nursing student in Kocaeli, Turkey, administers eye drops to her grandfather as her grandmother looks on”

Leyla Emektar poza asistenta medicala turcia batran ingrijire
© Leyla Emektar

Concursul Annual Photoshare disponibil atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști, a atras interes din întreaga lume – 215 de participanți au depus mai mult de 1.663 fotografii capturate în 74 de țări.
Concursul din 2018 conține multe imagini de înaltă calitate dintr-o gamă largă de subiecte și regiuni – de la refugiații din Myanmar până la prevenirea Zika din Jamaica – cu cel mai mare număr de finaliști de la crearea concursului în 2003.

criando.ro

Photoshare este un serviciu al proiectului Knowledge for Health (K4Health), care este susținut de Biroul USAID pentru Populație și Sănătate Reproductivă și condus de Centrul pentru Programe de Comunicare Johns Hopkins în parteneriat cu FHI 360, IntraHealth International și Științe ale Managementului pentru sănătate (MSH).
Colecția de fotografie editorială Photoshare se axează pe captarea proiectelor în acțiune și a persoanelor pe care le deservesc.

Vă recomand să citiți: Vechi reviste rusesti de fotografie disponibile gratuit

Alte fotografii, care au atras atenția juriului, pot fi văzute pe site-ul photoshare.org

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.