Comori Urbane – Concursul de Fotografie EEA 2024: Capturati magia oraselor

Ești pasionat de fotografie și iubești să surprinzi frumusețea ascunsă a orașelor? European Environment Agency (EEA) te invită să participi la concursul de fotografie din 2024, intitulat “Comori Urbane” (“Urban Treasures”). Descoperă cum poți să-ți etalezi talentul și să contribui la o lume mai sustenabilă prin imagini captivante.

afis banner Urban Treasures EEA photo competition 2024
Urban Treasures — EEA photo competition 2024

Concursul “Comori Urbane” reprezintă o oportunitate unică pentru fotografii de toate nivelurile să își expună munca și să contribuie la discuția despre dezvoltarea durabilă în mediul urban. Fotografiile tale pot deveni parte dintr-o campanie mai amplă de conștientizare și schimbare pozitivă.

Capturarea Comorilor Urbane

Tema acestui an, “Comori Urbane”, este un apel la a surprinde esența orașelor și a orașelor prin momente inspirate care aduc bucurie și speranță pentru un viitor mai sustenabil. Imaginile tale trebuie să celebreze progresele pozitive către un mediu mai bun și să încurajeze reflecția asupra modului în care putem construi cartiere mai eco-friendly și locuibile.

Categorii concursului foto Urban Treasures

Concursul oferă trei categorii tematice în care îți poți exprima creativitatea:

1. Wildlife in the city(Fauna Sălbatică în oraș)
Orașele sunt adesea locuri surprinzătoare pentru a găsi viață sălbatică. De la păsările care își fac cuiburi în parcuri la vulpile care se aventurează pe străzi, surprinde momente unice care arată cum fauna sălbatică se adaptează și prosperă în mediul urban.

2. Charming Neighbourhoods (Cartiere fermecătoare)
Fiecare oraș are acele locuri speciale care radiază farmec și caracter. Fotografiază străzi pline de viață, arhitectură unică sau colțuri ascunse care reflectă sufletul comunității tale.

3. Green at heart (Cu inima verde)
Arată cum spațiile verzi sunt integrate în peisajul urban. De la grădini verticale la parcuri întinse, surprinde importanța naturii în orașele noastre și cum contribuie aceasta la calitatea vieții.

Premii:

➤Cel mai bun din fiecare categorie: 3 premii a câte 1000 EUR
➤Premiul de Popularitate: 500 EUR
➤Premiul pentru Tineret (18-24 ani): 500 EUR

Condiții de eligibilitate Urban Treasures — EEA photo competition 2024:

➤Deschis cetățenilor din cele 27 de state membre ale UE
➤Fotografiile trebuie să fie făcute în țările menționate mai sus.
➤Toți participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani.
➤Trebuie să dețineți toate drepturile de autor asupra materialului trimis.
➤Fotografiile trebuie să respecte regulile de manipulare stabilite în Termeni și condiții (articolul 14).
➤Puteți trimite maximum 5 lucrări în cadrul concursului. Fiecare intrare va fi tratată separat, astfel încât trebuie să completați un nou formular de înscriere pentru fiecare intrare.
➤Prin trimiterea unei înscrieri, se presupune că sunteți de acord să acceptați regulile concursului și Termenii și Condițiile.

f64.ro

Termen limită: 1 octombrie 2024
Anunțarea câștigătorilor: 29 noiembrie 2024

Citeste si: Manfrotto Befree GT XPRO trepiedul foto ideal pentru calatorii: compact si versatil

Orașele sunt pline de comori ascunse care abia așteaptă să fie descoperite. Fie că ești un fotograf amator sau profesionist, concursul de fotografie EEA 2024 “Comori Urbane” este șansa ta de a arăta lumii cum vezi tu mediul urban.

Pentru a participa la concursul foto, accesează siteul oficial: https://europeanenvironmentagency.wufoo.com/forms/urban-treasures/

Nu rata șansa de a-ți vedea munca recunoscută și de a face o diferență. Pregătește-ți camera, explorează orașul și surprinde acele momente care fac orașele noastre comori neprețuite.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.