Concurs de ilustraţii la Comic Con – Bucureşti

Cel mai mare concurs de desen din România va avea loc la East European Comic Con (EECC) cu premii în valoare totală de 500 Euro oferite de Faber-Castell. Evenimentul se va desfășura în București, în perioada 30 – 31 martie 2013 la Palatul Național al Copiilor.

concurs de ilustratii  Faber-Castell
concurs de ilustratii

Persoanele care doresc să participe la concursul de ilustrații se vor înscrie direct la standul Faber-Castell din cadrul Comic Con în prima zi a convenției, sâmbătă, 30 martie 2013. Participanții vor primi o hârtie A3 cu un sticker pe care își vor scrie numele; după ce vor termina, aceștia vor preda ilustrația la standul Faber-Castell. Juriul concursului de ilustrații este reprezentat de artiști și un reprezentat al Faber-Castell din România. Acordarea premiilor pentru concursul de ilustrații va avea loc duminică seara. Concursul se desfășoară de sâmbătă, 30 martie 2013, începând cu ora 10:00 până duminică, 31 martie 2013, ora 18:00.

Tema concursului de ilustrații este „Eroi”, astfel concurenții pot lăsa frâu liber imaginației pentru a materializa eroi și eroine pe foaia de hârtie având șansa de a câștiga unul din cele patru premii oferite de Faber-Castell.

Premiile pentru concursul de ilustrații sunt oferite de partenerul și sponsorul evenimentului EECC, Faber-Castell. Premiile sunt după cum urmează:
premiul I – Cutie Lemn 95 Buc Pitt Monochrome Faber-Castell și Pitt Artist Pen Manga Starter Set Faber-Castell;
premiul II – Artist Pen Cutie Studio 48 Buc Faber-Castell și Pitt Artist Pen Manga Set 8 Buc de Bază Faber-Castell;
premiul III – Pitt Artist Pen Big Brush Cutie Atelier 12 Buc Faber-Castell și Pitt Artist Pen Big Brush Set 4 Buc Gri Cald Faber-Castell
premiul IV: Pitt Artist Pen Manga Starter Set Faber-Castell.

East European Comic Con (EECC) este prima convenție de acest gen organizată în spațiul est-european și își propune să ofere o experiență unică vizitatorilor.
Informații suplimentare despre convenția EECC se găsesc pe site-ul evenimentului, www.comic-con.ro și pe pagina de facebook a EECC.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.