Concurs foto Focusing on rights

Asociatia Euroarte anunta lansarea concursului foto “Focusing on rights”, pentru selectarea grupului de fotografi romani participanti la proiectul cu acelasi nume ce se va desfasura in Turcia, Izmir, in perioada 1-8 noiembrie 2010.

Proiectul “Focusing on rights” este coordonat de Bright Vision Turkey Youth Group in parteneriat cu Asociatia Euroarte (Romania), HAIDE-YORCS (Bulgaria), EuroYouth Group (Grecia) si Associazione JOINT (Italia). Proiectul, un schimb de tineri finantat de CE prin programul Tineret in Actiune, va implica 30 de tineri din diferite tari europene.

Tinerii participanti, timp de 7 zile, vor fotografia exprimandu-si, prin arta fotografica, punctul de vedere asupra temei “Drepturile omului”, vor participa la activitati interculturale si non-formale, invatand unii de la altii. Cele mai bune fotografii rezultate pe parcursul activitatilor proiectului vor face obiectul unei expozitii de fotografie. Cazarea si masa sunt asigurate de proiect in proportie de 100%, iar transportul este rambursat in proportie de 70%.

Daca ai intre 18 – 25 de ani, o camera foto DSLR, iubesti fotografia si vrei sa faci parte din grupul de 6 romani (3 fete si 3 baieti) participanti la “Focusing on rights”, trimite o scrisoare de intentie si 5 fotografii cu tema libera (latura mare 600 Pixeli, rezolutie 100 DPI) la adresa de email tabaradecreatie@gmail.com, pana in data de 5 octombrie 2010, ora 18, ora mesajului electronic.

Te vom contacta pe 7 octombrie cu rezultatele.

fotostefan

One thought on “Concurs foto Focusing on rights”

 1. Castigatorii concursului “Focusing on rights” organizat pentru participarea la proiectul cu acelasi nume, ce se va desfasura intre 1-8 noiembrie 2010 in Izmir, Turcia, sunt:

  Andrada Damian

  Catrinel Elena Cotae

  Marton Lorand

  Bartis Barna

  Radu Spiridon

  Ioana Filipas

  Felicitari tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.