Cu bicicletele la metrou

Anul trecut ma intrebam de ce la noi nu avem voie cu bicicleta la metro si va aratam ca la Viena se poate.

Intre timp lucrurile s-au schimbat in bine:

cu bicicleta la metrou
pentru biciclisti

Bucureştenii îşi vor putea transporta bicicletele cu metroul şi în zilele lucrătoare, după ora 21.00, începând de luni, 17 ianuarie, fără nicio taxă suplimentară, potrivit unei măsuri adoptate de Metrorex, anunţă Agerpres.

În zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale accesul va fi permis pe parcursul întregii zile ca şi până în prezent.

cel.ro

Potrivit operatorului de transport, accesul cu bicicleta în trenurile de metrou este permis numai în primul vagon, în sensul de mers, în zona din spatele cabinei de conducere a trenului. Pe parcursul călătoriei, bicicletele sunt asigurate de posesor astfel încât să nu afecteze confortul şi siguranţa călătorilor şi să nu deterioreze interiorul vagonului de metrou.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Pentru transportul bicicletelor nu se percepe nicio taxă suplimentară, iar accesul se face prin porţile de acces destinate persoanelor cu nevoi speciale, după validarea legitimaţiei de călătorie.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.