Cum a fost la Black Friday 2013

La Black Friday-ul de anul acesta am urmarit citeva aparate foto compacte din clasa premium (adica acele camere foto destinate celor care au cunostinte mai avansate de fotografie si vor performante ridicate intr-un corp compact).

fuji x20 test
X20

Inca de joi seara am intrat pe citeva site-uri unde as fi putut gasi compactul dorit si spre surpriza mea site-ul F64 chiar a functionat destul de bine; se mai bloca el uneori dar am reusit sa dau comanda pentru aparatul foto dorit.
Eu am urmarit sa aflu daca vor fi oferte la Fuji X20 (testul meu este aici), Nikon Coolpix P7800 sau Canon Powershot S110.Acestea doua din urma au intrat la promotia Black Friday cu 700 lei reducere pentru Nikon P7800 si aprox. 900 lei pentru Canon S110.
In final mi-am cumparat Nikon P7800 deoarecere este mai performant decit Canon-ul.

testati aparate foto
testare

Cum spuneam am comandat inca de seara aparatul, dar am preferat sa merg eu la magazin sa-l cumpar.Apropiindu-ma de magazin am observat ca este liniste, intru in magazin putina lume (chiar incep sa ma bucur), dar cind ma indrept spre scari sa urc la etaj (acolo sunt si filtrele pentru obiective si vroiam sa verific ceva) surpriza: lumea statea frumos la coada.

black friday coada
coada black friday

Acesta coada pornea de sus de la etajul 1 pina jos la caserie.

scari la f64
pe scari
coadaf64
coada
black friday coada
coada la aparate si accesorii foto

Initial se avansa bine, dar liftul care aducea marfa din despozit s-a defectat, probabil in urma solicitarii intense, dar echipa F64 s-a mobilizat si au adus marfa pe scari.

reduceri aparate foto f64
ridicare marfa

Oricum nu am stat la coada mai mult de 20 de minute, in plus statul la coada a fost mai placut, deoarece eram printre pasionati de fotografie, iar cei de la F64 ne-au servit cu bomboane, cafea si ceai cald sau Red Bull rece.

Felicitari echipei F64 pentru efortul depus, entuziasmul de care au dat dovada si sper ca rezultatele se vor reflecta si la plata salariilor printr-un bonus bine meritat!

aparate foto digitale

Anul acesta Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie, nu pe 29 noiembrie cum ar fi fost normal, iar pina astazi nu am informatii daca vom avea si o Vinere Neagra la data oficiala, dar nu m-as mira daca unele magazine isi vor anunta participarea si la runda doi a Black Friday!
Asadar daca nu ati gasit ce va interesa, urmariti in continuare magazinele, mai ales ca vin si reducerile pentru luna cadourilor.

fotostefan

4 thoughts on “Cum a fost la Black Friday 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.