Cum sa achizitionezi o coroana funerara Iasi

Florile au reusit inca din cele mai vechi timpuri sa exprime cel mai bine sentimentele oamenilor. Astfel ca, in ziua de astazi florile sunt regasite atat in cadrul nuntilor, botezurilor si aniversarilor, cat si in cazul unor evenimente mai putin fericite, precum inmormantarile.

poza coroana flori iasi
Cum sa achizitionezi o coroana funerara Iasi

Daca esti in cautarea unei coroane funerare online Iasi, iata cateva sfaturi care sa te ajute sa o alegi pe cea mai potrivita.

1. Alegerea florilor
Alegerea florilor pentru o coroana funerara iasi poate fi o alegere dificila. Insa, trebuie sa stii ca unele din cele mai des intalnite flori pentru realizarea unui aranjament funerar sunt: trandafirii (rosii, albi si galbeni), crizantemele, orhideele, crinii, garoafele (in special cele rosii), gerbera, irisii, gladiolele, calele, crengutele de brad si asa mai departe. Bineinteles ca poti opta pentru o singura floare, dar si pentru combinatii diverse. Spre exemplu: trandafirii reusesc ca creeze un aranjament superb alaturi de crini.
De asemenea, atunci cand vine vorba de coroana funerara, poti opta fie pentru flori naturale, fie pentru flori artificiale. Insa recomandarea noastra este sa iti indrepti atentia catre cele naturale.

2. Alegerea formei
Fie ca vei opta pentru un aranjament din flori naturale sau artificiale forma unei coroane funerare iasi poate fi:
– Tip lacrima de diferite dimensiuni;
– Tip inima de diferite dimensiuni;
– Coroana funerare cu suport;
– Tip cruce;
– Coronite clasice simple sau pline;
– Tip cerc;
– Tip jerba;
– Etc.

3. Alegerea culorii
Culoarea florilor este un aspect destul de important, astfel trebuie sa ai in vedere faptul ca:
– Culoarea rosie semnifica dragostea, afectiunea, regretul si respectul fata de persoana decedata si familia acesteia;
– Culoarea galbena semnifica prietenia, afectiunea si daruirea atat fata de persoana decedata, cat si fata de familia acesteia;
– Culoarea alba semnifica puritatea, inocenta si nevinovatia – deseori intalnita in cazul inmormantarilor copiilor mici.

4. Alegerea marimii
Marimea unei coroane funerare nu este atat de importanta, dar este un factor care poate influenta destul de mult pretul final al coroanei. Aici deja depinde de bugetul si preferintele personale ale fiecaruia.
Daca iti doresti sa achizitionezi o coroana funerara verifica si ofertele disponibile pe DivaFlor.ro, unde vei gasi coroane pentru orice gust.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.