Curs de fotografie de concert

Uncle Jeb Studio vă invită la primul curs de fotografie organizat în coliba Unchiului Jeb: fotografia de concert, un curs în trei părți: teorie, practică și un seminar, în care discutăm ce am făcut la practică.

curs de fotografie de concert
curs foto

Cei patru fotografi care coabitează la Uncle Jeb Studio, toți cu ani buni de experiență în acest domeniu, contribuie cu toții la buna desfășurare a acestui curs, care va fi susținut la prima lui ediție de Alex Chelba și Cristina Petrescu.

Alex Chelba este fotograf, videograf și redactor la Rock Event, fotograf oficial pentru Amphitrion, Project Events și EMAGIC. În trecut a avut colaborări cu Metalfan, RockStage, SoFresh, InfoMusic, Kiss FM, Best Music, Rock FM, și a lucrat 4 ani la F64. Portofoliul său, care include atât fotografie de concert, cât și de studio, se găsește pe alexchelba.ro.

Cristina Petrescu a fost timp de 6 ani fotograf de eveniment și redactor șef al site-ului Metropotam. Colaborează acum cu Mixtopia pe partea de fotografie de concert, cronică de eveniment și pictorial, iar din 2012 lucrează la studioul de fotografie Uncle Jeb Studio. A mai colaborat pentru pictoriale cu revistele Miresici și Art of Living. Portofoliul de fotografie de concert se găsește la s4h.ro/concertphotos.

Cum te înscrii și cât costă

Înscrierile se pot face până pe 25 iunie la adresa de e-mail coliba@unclejebstudio.ro.
Informații necesare pentru înscriere (răspundeți la întrrebările de mai jos, și copy/pasta într-un mail, vă rugăm):

Cum te cheamă?
Câți ani ai?
Ce echipament foto ai?
Ai tras până acum concerte? Ce anume și unde?
Ai vreun blog sau portofoliu foto? Dă-ne și nouă un link, să știm cu cine stăm de vorbă.

De asemenea, te rugăm să ne trimiți și 5 fotografii de concert din arhiva ta, pe care le vom folosi ca material de discuție în timpul cursului, ele neavând vreun rol de selectare sau eliminare a cursanților. Ca să nu le încurcăm între ele, te rugăm să le redenumești prenumele-numele tau-1, …-2, șamd.

Numărul cursanților pentru prima ediție a cursului de fotografie de concert este de cel mult 8. În cazul în care se vor înscrie mai mulți doritori, primii 8 înscriși vor participa la cursul de pe 28 iunie, iar următorii vor fi realocați în seria a doua, la o dată pe care o vom stabili ulterior (în luna iulie).

Prețul cursului de fotografie de concert (pentru toate cele trei părți) este de 300 de lei, care se vor achita în două tranșe: jumătate la înscriere și jumătate în ziua cursului.
Pentru alte informatii vizitati pagina cursului.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.