Daca este Toamna atunci este Comana Bike Fest!

Sfarsitul lui septembrie 2013 aduce in Parcul Natural Comana un festival al sportului pe doua roti. Sambata, 28 septembrie 2013, va avea loc Teamexpert Bike Fest – concursul clasic, individual, iar a doua zi, 29 septembrie 2013, se va desfasura Cupa TeamXpert – Corporate Mountainbike Race, care va consta in o stafeta pentru echipe de 3 persoane.

Comana Bike Fest
Comana Bike Fest

Vor fi 2 zile de competitie pline de distractie si spectacol!

Pe ce ne bazam? Cea de a VII-a editie a concursului de la Comana aduce 10 noutati si tot atatea motive de bucurie si voie buna:

1. Traseul a fost din modificat, punand in valoare inca o zona frumoasa din Parcul Natural. Sunt 3 trasee, traseul Teamexpert (43km), traseul Bujorilor (22km) si traseul Copiilor (11 km).

2. Kitul de start va fi consistent multumita sponsorului Skil, ce ofera un bidon de aluminiu primilor 300 inscrisi. In plus castigatorii vor primi medalii, cupe, diplome si diverse premii de la partenerii concursului: Skil, Bike Nature, Asociatia “Salvati Dunarea si Delta”, Isostar, Calipso, Editura Sophia, Tabere cu Suflet si FullColor. Se vor premia nu mai putin de 26 categorii.

3. Un Pachet VIP care contine, in plus fata de Kitul de start clasic, tricou, medalie, diploma de participare si numar de concurs personalizat.

4. Grija deosebita pentru copii, care vor avea start separat si vor evolua dupa incheierea concursului de adulti. Parintii vor putea astfel sa concureze, apoi sa ii insoteasca pe copii.

5. Jocuri si demonstratii pentru copii si adulti, care vor avea loc dupa terminarea cursei.

6. 2 zile de intreceri: sambata va avea loc concursul clasic (individual), iar duminica concursul Corporate (pe echipe).

7. Participare gratuita pentru concurentii de la concursul Corporate, Cupa TeamXpert, de duminica, 29 septembrie 2013.

8. Garantie 100%: cei nemultumiti vor primi taxa inapoi 100%.

9. Suporterii concurentilor si toti participantii vor fi energizati de muzica lui DJ Azteca la editia din toamna, DJ rezident la clubul Kudos Mamaia din sezonul estival 2013.

10. Nu in ultimul rand, locul este minunat iar competitia de la Comana este “cel mai frumos concurs de amatori din Romania”.

Taxa de participare este de 50 lei individual si 200 lei pe echipa. Pentru pachetul VIP taxa este 80 lei. Cei ce se inscriu la concursul pe echipe au gratuitate la concursul individual din 28 sept.
Mai multe detalii pe siteul oficial www.mtb.teamexpert.ro sau pe pagina de FB a evenimentului www.facebook.com/teamxpertbikefest.

Despre TeamXpert
TeamXpert este o companie cu experienta de peste 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat primul concurs de mountainbike “On Top of the World” Bike Fest, cel mai greu concurs de mountain bike uphill din Romania, cu sosire la Vf. Omu (2507m).

Persoana de contact:

Radu Savin
0722 302 746
mtb.teamxpert.ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.