Decathlon sustine sustenabilitatea

Cred că și voi sunteți de acord când afirm că trebuie să ne bucurăm când vedem campanii prin care oamenii realizează cât de important este planeta și că trebuie să o protejăm cum putem mai bine. Iată că și Decathlon susține sustenabilitatea, fiind printre marile companii care are programe de protejare a planetei și ne îndemnă și pe noi să o facem.

decathlon sustenabilitate afis poza fata natura rucsac
Planeta este terenul nostru de sport. Protejeaz-o!

Fiecare dintre noi poate proteja lumea înconjurătoare. Este nevoie doar să fim mai atenți la ceea ce ne înconjoasă, să folosim resursele mai bine și să facem alegeri mai inteligente.

Dacă vă întrebați cum putem face și noi o diferență, iată câteva sfaturi care poate vă vor ajuta, pe care le-am văzut pe site-ul celor de la Decathlon

Planeta este terenul nostru de sport. Protejeaz-o!

Cumpără produse din gama eco design Decathlon

poza rucsac decathlon ecodesing reciclare
rucsac – eco design

Este vorba despre o gamă de produse din materiale reciclate, potrivite pentru o viață activă, sănătoasă și în concordanță cu ideea de sustenabilitate.

Dacă vă doriți/pregătiți pentru o experiență completă în natură, vă sugerez să cumpărați un cort din materiale reciclate și să mergeți măcar o noapte cu cortul, undeva în mijlocul naturii, sau chiar și în curte, dacă aveți!
Acesta pare ușor de montat și demontat, iar faptul că este din materiale reciclate este un mare plus.
Să nu uităm să fim mai atenți cu ceea ce ne înconjoară, să folosim cât mai multe produse reciclare, astfel vom proteja mediul.

Sau dacă vă gâdiți la drumeții un nou rucsac confecționat din materiale reciclate este la fel de util ca cel normal, ca să zic așa.

Nu uita de oferta buy back Decathlon

De exemplu, dacă vrei să îți schimbi bicicleta, la Decathlon poți folosii oferta Decathlon buy back. Duci bicicleta veche, cumpărată de la ei și poți primi până la 60% din valoarea ei, pentru a îți cumpăra una nouă.
Echipamentele sportive mici, care necesită schimbate, pot fi vândute în categoria second hand. O discuție cu unul din tehnicienii din magazin te poate ajuta să înțelegi mai multe și să profiți de cele mai bune oferte.

Cumpără produse resigilate

Unele produse pot fi cumpărate second-hand, mai ales că specialiștii Decathlon verifică produsele respective înainte de re-vânzare. Cumpărând produse resigilate nu doar că vei proteja mediul, dar și bugetul tău va fi mai protejat!

decathlon.ro

Decathlon folosește 100% energie electrică din surse regenerabile, în magazinele și depozitele lor din întreaga lume! Pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, tranziția spre energia durabilă era o necesitate. În septembrie 2018, Decathlon s-a alăturat inițiativei mondiale RE100 ce presupune utilizarea 100% a energiei electrice din surse regenerabile până în 2026 . Aceasta este o măsură eficientă pentru spațiile comerciale și logistice.

Dacă Decathlon poate susține sustenabilitatea, și noi putem. Voi ce ați făcut ultima oară pentru a proteja planeta?

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Decathlon sustine sustenabilitatea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.