Ecranele Epson Ultimicron folosite la vizoarele electronice ale camerelor foto

Epson a anunțat demararea livrărilor celor mai noi modele de ecrane de înaltă rezoluție, Ultimicron, destinate vizoarelor electronice ale aparatelor de fotografiat.

ecran Ultimicron vizor electronic aparat foto
ecran Epson Ultimicron

Epson a continuat să îmbunătățească performanța ecranelor sale Ultimicron, cu scopul de a reda imaginile naturale și frumoase, atât de necesare fotografilor în momentul în care privesc prin vizoarele electronice ale camerelor de fotografiat. Noul ecran Ultimicron, cu o diagonală de 0,66 inci, oferă o rezoluție de 4,41 de milioane de puncte (SXGA + (1400 X RGB X 1050) ) – dublă față de rezoluția produselor XGA – și oferă producătorilor de aparate de fotografiat o flexibilitate mai mare a designului optic (spre exemplu să poată alege dintre mai multe tipuri de lentile sau să ofere un factor de mărire mai mare).

Prin extinderea gamei de culori cu aproximativ 30% în comparație cu produsele existente, Epson permite utilizatorilor să ajusteze ecranul în funcție de culoarea lor preferată. Aceste specificații satisfac nevoile utilizatorilor avansați de camere cu vizor electronic.

Specificațiile noului ecran:

specificatii ecranul Ultimicron de la Epson
ecranul Ultimicron de la Epson

Despre vizoarele electronice și ecranul Ultimicron de la Epson

Epson Ultimicron vizor electronic aparat foto
vizor aparat foto cu ecran Epson Ultimicron

Vizoarele electronice (micile ferestre de la camerele de fotografiat utilizate pentru a vizualiza subiectul unei fotografii) sunt folosite la camerele digitale și video care folosesc ecrane LCD. Avantajele vizoarelor electronice Ultimicron de la Epson constau în faptul că oferă rezoluție de înaltă calitate și că sunt foarte compacte. Aceste lucruri înlesnesc munca producătorilor care pot face aparatele de fotografiat mai compacte și ajută utilizatorii să focalizeze mai ușor obiectele dorite, atunci când fac o fotografie.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.