Epson ColorWorks – 4 noi imprimante pentru etichete personalizate

Epson lansează patru noi imprimante ColorWorks pentru etichete, ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae și CW-C6500Pe. Aceste imprimante pentru etichete, dedicate unor volume de imprimare variabile, extind gama Epson existentă pentru a satisface necesitățile clienților care produc loturi mici și medii din numeroase sectoare (alimente, substanțe chimice, băuturi, horticultură, logistică etc.).

Epson ColorWorks 6000ae imprimanta etichete
Epson ColorWorks 6000ae imprimanta etichete

Noua gamă ColorWorks este expusă la standul Epson (A50, Hala 9) de la LabelExpo 2019, Bruxelles, între 24 și 27 septembrie

Gama include modele cu tăiere automată (Ae) și funcție de dezlipire automată (Pe), care economisește timp, îndepărtând automat suportul din hârtie al etichetelor, și poate fi integrată fără probleme în liniile existente de producție cu imprimare și aplicare. Toate produsele sunt compatibile cu o gamă largă de forme, materiale și dimensiuni de etichete: CW-C6000Ae și CW-C6000Pe sunt compatibile cu lățimi ale mediilor de tipărire cuprinse între 25,4-112 mm, iar CW-C6500Ae și CW-C6500Pe cu lățimi de 25,4-215,9 mm.

Epson ColorWorks imprimanta eticheta
Epson ColorWorks 6000ae

În termeni practici, aceste imprimante ColorWorks pentru etichete pot imprima orice, de la etichete minuscule pentru recipiente de lichide sau pentru țigări electronice, până la etichete durabile, potrivite pentru recipientele cu substanțe chimice.

photosetup.ro

Această flexibilitate a mediilor de tipărire și imprimarea digitală cu volume variabile în patru culori (chiar și cu etichete de mici dimensiuni) vor ușura viața companiilor pentru care timpul este important și care au numeroase coduri SKU de gestionat.

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

„Această gamă ColorWorks a fost dezvoltată pentru a avea un potențial de utilizare amplu”, declară Cosmin Olăreanu, Business Product Manager, Epson România. „Suntem siguri că utilizatorii vor beneficia substanțial de viteza, controlul, eficiența și flexibilitatea oferite, împreună cu o multitudine de noi funcții auxiliare. Suntem încântați în mod deosebit de faptul că modelele CW-C6000Pe și CW-C6500Pe (cu sisteme de dezlipire) pot fi combinate cu sistemele de pe liniile de producție pentru a imprima și dezlipi automat etichete diverse. Credem că este prima imprimantă din lume cu jet de cerneală pentru etichete, echipată cu sistem de dezlipire, care imprimă și dezlipește etichetele una câte una”.

Epson ColorWorks 6000ae imprimanta etichete personalizate
imprimanta etichete personalizate

Pe scurt, caracteristicile noi și diferite ale modelelor ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae și CW-C6500Pe includ:

•Flexibilitate a mediilor de tipărire: lățimi ale mediilor de tipărire între 25,4 mm și 215,9 mm.
•Dimensiuni compacte și ușurință în utilizare: toate operațiunile sunt executate din partea frontală, economisindu-se, astfel, spațiu. Înlocuirea rolei este posibilă din față, din dreapta și din stânga.
•Rezoluție înaltă cu ajustare a culorilor: calitate bună a imprimării, utilizarea de profiluri ICC în driver și gestionarea culorilor spot,
•Imprimați orice formă de etichetă: datorită senzorului mobil. Nu mai este nevoie de o a doua tăiere.
•Integrare simplă: Compatibilitate directă cu SAP, ESC Label, drivere pentru Linux și Mac
•Economisiți bani: nu este necesar un stoc de etichete preimprimate. Imprimați complet color pe etichete goale
•Integrare: Modelele cu funcție de dezlipire (Pe) se integrează perfect în liniile de producție
•Gestionare și mentenanță de la distanță: disponibile prin interfață web

Pentru informații suplimentare despre prezența Epson la LabelExpo 2019, vizitați http://www.epson.eu/labelexpo

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae și CW-C6500Pe vor fi disponibile începând cu luna decembrie 2019.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.