Epson DS-80W si DS-70 – noile scanere mobile A4

Cele mai noi scanere mobile A4 de la Epson sunt ideale pentru scanarea și procesarea datelor în regim portabil sau în medii de lucru cu spaţiu limitat, aglomerate. DS-70 și DS-80W au fost concepute pentru companiile care caută o soluție de scanare mobilă pentru deplasări sau pe care să o folosească oriunde în birou.

Epson DS-80W poza scaner mobil A4
Epson DS-80W – scaner A4 mobil

Steve King, Market Development Manager, Epson Europe, declară: „Cu variante de scanare atât prin cablu cât și wireless, aceste noi modele sunt ideale pentru cei care au nevoie de o soluție de scanare rapidă în regim portabil. Am conceput noua gamă pentru a fi ușoară, fără să facem compromisuri cu privire la versatilitatea de care au nevoie companiile. Clienții au adesea nevoie să poată scana documente cu grosimi diferite, astfel că aceste noi modele din gama noastră scanează hârtie cu grosimi de la 35 până la 270 g/m² – medii de tipărire care în mod normal ar putea avea nevoie de o soluție flatbed tradițională.”

poza scaner mobil a4 Epson DS-80W
Epson DS-80W – scaner mobil A4

Modelul de top, Epson DS-80W, are Wi-Fi integrat, baterie și un ecran LCD, oferind mobilitate de neegalat, pentru a scana o pagină în numai 4 secunde, oriunde v-ați afla. Atunci când este încărcat complet, scanați până la 300 de pagini fără să fie necesară o sursă de alimentare.

scanare card bancar Epson DS-80W
scanare card bancar – Epson DS-80W

cel.ro

poza scaner mobil a4 Epson DS-80W
WiFi – scaner mobil A4

Aceste modele business , Epson DS-80W și DS-70sunt potrivite pentru personalul care se deplasează frecvent, cum ar fi reprezentanții de vânzări care lucrează pe teren, pentru a putea înregistra documente referitoare la cheltuieli și contracte și pentru a direcționa eficient documente către aplicațiile business sau software-ul de scanare.

Vă recomand să citiți: Epson L7160 si L7180 – imprimante foto care pot tipari pina la 1500 fotografii cu cerneala initiala

Împreună cu modelele DS se furnizează software, precum Document Capture Pro 2 și Epson Scan 2.0, iar compatibilitatea cu driverul TWAIN facilitează scanarea, salvarea și partajarea de informații în companie. Caracteristicile avansate pentru denumirea, separarea și direcționarea documentelor fac scanarea simplă și logică. Utilizatorii pot salva și trimite fișierele în formate comune, precum PDF, jpeg, tiff și multe altele.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.