Epson EB-L250F, EB-750 si EB-800 videoproiectoare pentru semnalistica digitala imersiva

Epson lansează o nouă gamă de videoproiectoare pentru semnalistica digitală imersivă. Noile videoproiectoare Epson EB-L250F, EB-750 și EB-800 dispun de o sursă de lumină laser care poate oferi până la 20.000 de ore de funcționare fără mentenanță.

epson EB-800 videoproiector semnalistica digitala
Epson EB-800 – videoproiector semnalistica digitala

Epson, lider pe piața globală de videoproiectoare¹, își extinde portofoliul de proiectoare laser cu șase modele noi create pentru semnalistica digitală de mare impact, dar și pentru experienţe imersive unice dedicate interacţiunii cu clienţii. Noile proiectoare au fost dezvoltate pentru sectoare comerciale precum retail, hoteluri și restaurante, muzee, galerii și atracţii turistice.

Cele mai noi proiectoare laser Epson combină tehnologia 3LCD cu un software inovator, ușor de utilizat, pentru a ajuta brandurile să fie mai creative în comunicarea lor vizuală și să atingă niveluri și mai mari de implicare și interacțiune cu clienții lor.

semnalistica digitala imersiva videoproiector epson
semnalistica digitală imersivă

Proiectoarele au posibilităţi de conectare variate, sunt ușor de instalat pentru ca utilizatorii să poată proiecta în orice medii și pe aproape orice suprafețe, borderless, anume pe pereți, pe podea, pe plafon și chiar pe obiecte 3D. Astfel, companiile pot aduce un plus de creativitate în modul în care se promovează pentru a-și surprinde și încânta clienții cu cele mai inedite și imersive proiecții.

„Brandurile caută noi modalități de promovare care să le scoată în evidenţă și este important să profite la maximum de spațiile existente, pentru a oferi conținut vizual cât mai clar, cu impact mare și relevant pentru clienți. Noua gamă de videoproiectoare Epson oferă soluții inovatoare de semnalistică, accesibile, fiabile și ușor de utilizat”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager la Epson România și Bulgaria. „De la proiectarea mesajelor informative, precum cele mai recente măsuri de distanțare socială, până la evidențierea promoțiilor și ofertelor, noile videoproiectoare Epson vor îmbunătăți interacțiunea clienților cu brandurile și cu produsele.”

semnalistica digitală imersivă magazin atragere clienti
semnalistica digitală imersivă – videoproiector Epson

Gama include modele ultra-short-throw și standard, iar noile display-uri facilitează redarea de conţinut dinamic care satisface cerinţele semnalisticii de astăzi și oferă imagini cu rezoluții de până la 1080 Full HD, cu luminozitate pe alb și pe culoare² de la 2.000 la 5.000 de lumeni, graţie tehnologiei laser 3LCD.

epson EB-L250F videoproiector semnalistica digitala magazin
Epson EB-L250F

EB-L250F, EB-750 și EB-800 oferă instalare la 360 de grade și dispun de numeroase conexiuni precum porturi HDMI, HDBaseT, wireless integrat și Miracast³, simplificând instalarea și permițând integrarea ușoară cu infrastructura CMS deja existentă. Utilizatorii pot conecta, de asemenea, două sau mai multe videoproiectoare și pot suprapune marginile acestora prin edge blending pentru a crea experiențe vizuale imersive sau pentru a acoperi un întreg perete cu o singură imagine de mari dimensiuni. În plus, funcția de ecran divizat (split screen) permite utilizatorilor conectarea mai multor surse pentru a afișa simultan conținut diferit.

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Modelele EB-L250F, EB-750 și EB-800 sunt compatibile cu software-ul Epson Projector Content Manager și cu aplicația Epson Creative Projection care împreună oferă o soluție completă pentru gestionarea conținutului existent și pentru crearea de conținut personalizat.

criando.ro

Cu ajutorul software-ul Epson Projector Content Manager se pot crea liste de redare folosind fotografii, materiale video, filtre și efecte care pot fi programate și salvate pe un dispozitiv de stocare extern, pentru redarea conținutului direct pe proiector, fără cabluri.

atragere clienti magazin semnalizare digitala videoproiector epson
semnalistica digitala – videoproiector Epson

Aplicația Epson Creative Projection asigură accesul ușor la o mulțime de funcții, permițând utilizatorilor să creeze conținut personalizat printr-o combinație de videoclipuri, fotografii, text și filtre prestabilite sau să încarce conținut nou. Aplicația Epson Creative Projection este compatibilă cu dispozitivele iOS și oferă funcții avansate precum ajustarea și corectarea imaginii și posibilitatea de a proiecta direct de pe un dispozitiv de stocare extern.

Epson EB-800 videoproiector 3lcd semnalizare digitala magazin
Epson EB-800

Noile proiectoare au fost dezvoltate cu ajutorul tehnologiei din mini-proiectoarele laser EB-W70 și EB-W75, recent lansate. Aceste modele portabile, compacte și cu greutatea de doar 2,7 kg au fost concepute special pentru retail. Cu un raport al distanței de proiecţie short throw de 1,04:1, proiecție la 360 de grade și cu un design elegant, modelele EB-W70 și EB-W75 se integrează perfect în orice ambient. În plus, acestea dispun de conexiune Bluetooth® integrată și conexiune HDMI pentru streaming rapid și ușor.

Modelul EB-800 este disponibil începând cu luna octombrie, EB-750 poate fi achiziţionat din noiembrie, iar EB-L250F va fi disponibil începând cu luna decembrie. Toate modelele pot fi livrate în varianta alb sau negru.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Videoproiectoarele Epson sunt disponibile la eMag sau la PCgarage sau la evoMag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.