Epson lanseaza noi modele de proiectoare pentru sali de clasa si birouri

Epson lansează opt modele noi de proiectoare laser, ideale pentru a fi folosite în școli și birouri. Concepute pentru o varietate de medii de lucru și de studiu, aceste proiectoare ușor de utilizat, cu imagine scalabilă, facilitează colaborarea între colegi la birou sau la școală.

poza videoproiector epson eh tw740
Epson eh-tw740

Noul portofoliu include modelele interactive EB-735Fi și EB-725Wi și modelele standard EB-735F, EB-725W, EB-720, EB-L200SW, EB-L200SX, EB-L200W și EB-L200.

Noile echipamente permit o colaborare mai bună și conexiuni mai rapide

Echipate cu o sursă de lumină laser ce nu necesită mentenanță, proiectoarele oferă imagini mari și luminoase, potrivite pentru mediile de lucru adaptate la noile reglementări privind distanțarea socială și lucrul de acasă. Noile modele facilitează colaborarea între echipe și partajarea de conținut atât în spațiul de întâlnire, cât și de la distanță, cu colegii sau studenții care se alătură sesiunii din alte locuri. Ele pot fi folosite împreună cu o tablă antibacteriană, pentru un mediu de lucru mai igienic.

cel.ro

„Pe măsură ce oamenii se întorc la locurile de muncă și în sălile de clasă, vor observa schimbări semnificative ale spațiului cauzate de măsurile de distanțare socială,” a declarat Laurențiu Ciuhan, Business Account Manager Videoproiectoare la Epson România. „Cu aceste noi proiectoare dorim să încurajăm colaborarea între colegi și echipe. Datorită dimensiunilor scalabile ale ecranului cu diagonala de până la 500 de inci, utilizatorii pot asigura vizibilitatea ecranului pentru toți colegii, inclusiv pentru cei așezați în spatele sălilor de întâlniri sau clase.”

Modelele interactive au integrată o funcție de ecran divizat, capabilă să afișeze până la patru tipuri de conținut simultan în aceeași imagine, eliminând nevoia de ecrane suplimentare. În plus față de o durată de viață lungă, toate modelele au funcție wireless integrată și Screen Mirroring (Miracast), facilitând partajarea conținutului de pe mai multe dispozitive.

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Imaginile livrate de noile proiectoare se deosebesc de cele ale ecranelor TV prin lipsa umbrelor, a strălucirii prea puternice sau a unghiului de vizualizare mort.

Proiectoarele vor fi disponibile începând cu luna ianuarie 2021.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.