Epson lider de piata in Romania la vanzare de videoproiectoare

Epson, lider mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii, își menține poziția dominantă pe piața de videoproiectoare din România în 2018, cu o cotă de piață de 34% din punct de vedere valoric, respectiv 33% ca număr de unități livrate, potrivit raportului Futuresource Consulting dedicat industriei de profil.

Epson EB-L12000Q videoproiector 4K 3LCD laser poza foto
Epson EB-L12000Q – videoproiector 4K 3LCD laser

În 2018, Epson a livrat pe piața locală cu 22% mai multe videoproiectoare față de 2017, fiind lider absolut în România. Din punctul de vedere al valorii pieței, aceasta a crescut cu aproximativ 24% faţă de anul precedent, ajungând la aproape 13,2 milioane de euro.

Epson LightScene EV-100 videoproiector wxga 2000 lumeni semnalistica
Epson LightScene EV-100 – videoproiector 2000 lumeni – semnalistica si iluminare

„Piața locală a evoluat mult și clienții din toate sectoarele economice se orientează către modele care aduc tehnologii cu beneficii clare și formate moderne. În acest context, am obținut o creștere peste nivelul pieței tocmai datorită strategiei de a aduce pe piață o gamă completă de modele de videoproiectoare, potrivite pentru fiecare segment de consumatori”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România și Bulgaria.

videoproiector functie tactila epson
Epson EB-595Wi – videoproiector

Epson continuă să domine detașat segmentul de videoproiectoare interactive, cu o cotă de peste 75% din volumul total al pieței și este prima alegere a business-urilor care au nevoie de proiectoare foarte luminoase, cota Epson pe segmentul echipamentelor cu luminozitate de peste 6.000 de lumeni fiind de aproape 40%, din punct de vedere valoric.

Vă recomand să vedeți: BenQ PhotoVue SW240 – monitor de 24 inch cu pret accesibil adresat pasionatilor de fotografie

De asemenea, tot Epson este prima alegere pentru majoritatea jucătorilor din mediul de afaceri, IMM-uri și companii mari, cu o cotă de peste 43% pe segmentul modelelor WXGA și WUXGA, cu formate wide și ultra-wide, folosite în special în vânzări și pentru prezentări. Nu în ultimul rând, Campionatul Mondial de Fotbal a impulsionat vânzările de proiectoare home cinema, modelul laser ultra-short-throw Epson LS100 înregistrând vânzări foarte bune pe timpul verii.

ishoot.ro

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotică.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 80.000 de angajaţi în 86 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.http://global.epson.com/

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Despre Epson Europe Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.750 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1.7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.