Epson LightScene EV-100 – noua gama de videoproiectoare WXGA 2000 de lumeni pentru semnalistica

Epson lansează seria de videoproiectoare LightScene EV-100 extinzându-și astfel gama de echipamente destinate semnalisticii și iluminării. Videoproiectorul are rezoluție WXGA și o luminozitate de 2.000 de lumeni putând fi utilizat ca proiector sau ca reflector.

poza videoproiector semnalistica iluminare Epson LightScene EV-100
Epson LightScene EV-100 – videoproiector semnalistica

Disponibil în alb sau negru, videoproiectorul Epson LightScene EV-100 îmbină designul elegant cu un nivel redus de zgomot vizual, fiind ideal pentru mediile vizuale selecte, precum saloanele de expoziție cu vânzare, vitrinele magazinelor, expozițiile muzeale și galeriile de artă, unde se dorește un minimum de dezordine vizuală. Acesta poate fi utilizat pentru furnizarea de informații, redarea de clipuri video sau proiectarea modelelor în mișcare și chiar pentru proiectarea imaginilor de tip mapping pe obiecte mici.

Epson LightScene EV-100 videoproiector wxga 2000 lumeni semnalistica
Epson LightScene EV-100 – videoproiector 2000 lumeni – semnalistica si iluminare

Tehnologia laser permite o varietate mare de opțiuni de montare pentru EV-100, pe tavan, pe podea sau atașat la o șină de iluminat¹, putând proiecta din orice unghi, fără a fi necesară instalarea sau configurarea specializată. De asemenea, poate proiecta în modul portret, iar prin alăturarea mai multor echipamente se pot realiza proiecții de mari dimensiuni, fără margini.

Vă recomand să citiți: Philips 328P6AUBREB – monitorul de 32 inch dedicat fotografilor si graficienilor

LightScene EV-100 este livrat cu software-ul Projector Content Manager de la Epson, care permite încărcarea cu ușurință a unei singure sau a mai multor liste de redare de pe un card SD și modificarea acestora cu ajutorul telecomenzii, fără a face necesară utilizarea unui calculator. Software-ul permite, de asemenea, adăugarea de efecte, inclusiv filtre de formă și de culoare, pentru a permite imagini colorate, precum și pentru a crea și edita liste de redare, orare și filtre personalizate.

ishoot.ro

Caracteristici gama videoproiectoare LightScene EV-100

caracteristici videoproiector semnalistica Epson LightScene EV-100
Caracteristici gama Epson LightScene EV-100

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

La fel ca în cazul tuturor proiectoarelor laser Epson, EV-100 oferă fiabilitate fără întreținere, testată, cu o structură etanșă, fără filtru, pentru a spori rezistența la praf, și o garanție de 20.000 de ore sau de cinci ani.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

LightScene EV-100 va fi disponibil începând cu luna iunie 2018.
1. Suporturile pentru podea și șinele de iluminat vor fi disponibile ca opțiuni care pot fi achiziționate.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.