Epson Monna Lisa Evo Tre – noua generatie de imprimante pentru materiale textile

Epson face demonstrații cu cea mai avansată gamă de imprimante digitale – Monna Lisa Evo Tre – pentru industria textilă și cu cernelurile Genesta, la târgul ITMA 2019, din Spania, Barcelona.

Epson Monna Lisa Evo Tre imprimanta material textil
Epson Monna Lisa Evo Tre

Noua gamă de produse Epson Monna Lisa Evo Tre dispune de tehnologia Epson PrecisionCore și satisface toate nevoile industriei textile mondiale, de la producția la scară mică, cu viteză redusă, la producția de mare volum. Epson oferă o serie de soluții unice, care îmbină tehnici inovatoare și superioare de fabricație, capete de printare PrecisionCore și cernelurile din gama Genesta.

Producătorii japonezi lansează două modele noi de imprimante digitale, Monna Lisa Evo Tre 64 și Monna Lisa Evo Tre 8, dar și cerneală Genesta PG-Revo pe bază de pigment. De asemenea, prezintă și primul echipament pentru imprimarea digitală care are o versiune cu 16 canale de culoare – Monna Lisa Evo 32.

,,Epson continuă să extindă gama de imprimante Monna Lisa Evo Tre. La ITMA, prezentăm două modele noi, care le oferă clienților oportunitatea de a satisface nevoile și cererea tot mai mare pe piața textilă. Industria textilă este din ce în ce mai competitivă, iar calitatea, productivitatea și rezistența culorilor oferite de echipamentele Epson ne diferenţiază în această piaţă” declară Paolo Crespi, Sales & Marketing Director la Epson Europe DTF EMEAR & Americas.

Monna Lisa Evo Tre 64. Calitate de top și producție digitală de mare volum

Monna Lisa Evo Tre 64 are 64 de capete de printare PrecisionCore și oferă imprimare la o viteză extrem de ridicată (779 mp/h), fără să compromită calitatea printului, pentru volume mari de tipărire pe textile. Această serie îmbină productivitatea, calitatea și precizia, cu flexibilitatea și fiabilitatea, pentru a-i ajuta pe clienți să răspundă cererilor din industria textilă, care este tot mai exigentă.

floria.ro

Monna Lisa Evo Tre 8. O investiție accesibilă pentru imprimare de înaltă calitate, pe textil

Monna Lisa Evo Tre 8 are 8 capete de printare PrecisionCore și este cel mai nou model entry-level din gama de imprimante Monna Lisa Evo Tre, cu o viteză maximă de 265 mp/h. Este potrivită pentru fast fashion – serii scurte, personalizate, la prețuri de producţie accesibile.

Monna Lisa Evo Tre 32. Soluția flexibilă, cu 16 canale de culoare

Monna Lisa Evo Tre 32 are 32 de capete de printare PrecisionCore și dispune de cele mai noi tehnologii, care oferă imprimantelor digitale o gamă de culori extinsă. Este primul model din lume cu 16 culori (inclusiv fluorescente) pentru producția digitală din industria textilă. Culorile, care fac parte din noua gamă de cerneluri Genesta, sunt așezate într-un stativ extern, care poate fi poziționat oriunde adiacent imprimantei.

Vă recomand să vedeți: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Monna Lisa Evo Tre 16. Referința de piață pentru calitate

Monna Lisa Evo Tre 16 are 16 capete de printare PrecisionCore și oferă calitate înaltă și productivitate mare pentru industria textilă „high-quality”. Flexibilitatea este asigurată de cernelurile Genesta care sunt disponibile în capacități de 3 sau 10 litri.

Noile cerneluri Genesta pe bază de pigment, pentru o imprimare eco-friendly

Noua gamă de cerneluri Genesta PG-Revo pe bază de pigment oferă rezistență la frecare, dar şi nuanțe de culoare puternice (rezultate identice cu cele oferite de imprimarea tradițională, potrivit ISO 105X12), fără să fie nevoie de tratarea ulterioară a țesăturii. Are proprietăți fizice și chimice de aderenţă rapidă a culorilor și oferă o imprimare de înaltă calitate, pe o gamă largă de tipuri de țesături și aplicații, ce pot fi folosite inclusiv în „fast fashion” rapidă sau pentru decoraţiuni interioare.

photosetup.ro

Cerneala PG-Revo nu consumă apă în procesul de post-imprimare, ceea ce o face ecologică. Aceste cerneluri PG-Revo pot fi aplicate și pe țesături care nu beneficiază de pre-tratament, accentuând astfel caracteristicile lor eco-friendly.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Concept: Epson, soluția completă pentru industria textilă

ITMA 2019 este o oportunitate pentru Epson de a-și prezenta sistemul integrat pentru piața imprimării digitale a materialelor textile, care îi ajută pe toți operatorii din uriașa industrie de producere a textilelor. Sistemul all-inclusive de imprimare digitală cuprinde tehnologia de imprimare a materialelor textile de ultimă generație, capetele de imprimare PrecisionCore și cernelurile Genesta, care oferă rezultate maxime, bazate pe tehnologia Epson și expertiza în tratarea materialelor. Acest sistem este reprezentant cu succes de noua gamă de imprimante digitale Monna Lisa Evo Tre.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.