Epson Perfection V19 – scannerul ultra-compact pentru lucru la domiciliu şi la birou

Epson anunță noul scanner Perfection V19 care oferă posibilitatea capturării, stocării și partajării de imagini și documente rapid și ușor.

scaner Perfection V19
Perfection V19

Noul model asigură o calitate superioară a imaginilor scanate, la o rezoluție de 4800 DPI, are un design elegant și se potrivește excelent atât acasă cât și la birou, astfel încât utilizatorii pot obține rapid rezultate de calitate superioară indiferent de locul în care s-ar afla. În plus, pentru a economisi spaţiu pe birou, Perfection V19 are un suport integrat prin care poate să fie utilizat și în poziţie verticală.

scanare verticala acasa
scaner vertical

Cu un design elegant şi compact, V19 ocupă foarte puțin spațiu. Suportul integrat permite trecerea cu ușurință de la poziţia de scanare orizontală la cea verticală, fără să fie nevoie de spaţiu suplimentar pe birou. Noul scanner Epson este alimentat şi conectat printr-un singur cablu micro-USB, ceea ce înseamnă că spaţiul de lucru rămâne ordonat.

scaner Perfection V19
scaner

Cu Perfection V19, fotografiile scanate vor arăta întotdeauna excelent datorită software-ului Epson Easy Photo Fix. Acesta contribuie la îmbunătăţirea calităţii imaginii prin eliminarea urmelor de praf, restaurarea culorilor şterse şi corectarea luminii de fundal. Scanerul dispune, de asemenea, de funcții de îmbunătăţire a vizibilității textului şi imaginilor prin sporirea clarității textului scanat și prin creșterea sau reducerea intensității culorilor.

V19 este ideal pentru scanarea rapidă a fotografiilor şi documentelor la calitate superioară. Tehnologia LED ReadyScan elimină timpul de încălzire pentru ca utilizatorii să nu fie nevoiţi să aştepte prea mult începerea scanării. De asemenea, are patru butoane de pornire rapidă pentru a permite operarea uşoară și directă. Utilizatorii pot alege printr-o simplă apăsare de buton să scaneze, să copieze, să partajeze documentele sau să transforme documentele scanate în fişiere PDF cu pagini multiple care permit căutarea de text[1]. Pot chiar să atribuie sarcini personalizate de scanare tuturor celor patru butoane pentru un plus de rapiditate și eficiență.

Perfection V19 permite, spre exemplu, și partajarea fotografiilor cu familia şi prietenii scanând direct către Facebook şi Picasa. De asemenea, capacul noului model este complet detaşabil pentru ca utilizatorii să poată scana cu uşurinţă cărţi groase, albume fotografice şi alte articole care nu pot fi desprinse.

epson Perfection V19
Epson Perfection V19

Scanerul Epson Perfection V19 va fi disponibil pe piața din România începând cu luna februarie a anului 2015. Pentru preţ actualizat şi promoţii verificaţi aici.

fotostefan

One thought on “Epson Perfection V19 – scannerul ultra-compact pentru lucru la domiciliu şi la birou”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.