Epson prezintă tehnologia PrecisionCore

Preşedintele Epson, Minoru Usui, a anunţat PrecisonCore™, o tehnologie de imprimare cu jet de cerneală de ultimă generaţie creată pentru a da o nouă dimenisune imprimării. Noua tehnologie oferă produselor Epson o eficienţă inegalabilă şi permite extinderea spre noi pieţe globale cu potenţial ridicat.

epson L-6034V
epson L-6034V

PrecisionCore întăreşte reputaţia brandului Epson în ceea ce priveşte calitatea materialelor imprimate, la vitezele ridicate necesare pentru imprimarea industrială şi cea comercială. Tehnologia va fi, de asemenea, integrată în gama de imprimante pentru birouri.

La o conferinţă de presă din cadrul LabelExpo, un târg de top din domeniul etichetelor, domnul Usui a explicat cum a combinat Epson anii de expertiză tehnică u recentele descoperiri din domeniul materialelor piezo şi cu producţia prin intermediul MEMS (sisteme micro-electromecanice) pentru a crea un nou cip de imprimare. Inovatorul cip PrecisionCore oferă performanţe la nivel comercial într-o formă compactă, modulară şi permite companiei Epson să implementeze cu uşurinţă tehnologia de la presele industriale la imprimantele pentru grupuri de lucru şi birouri.

imprimanta SureColor F2000
SureColor F2000

PrecisionCore este singura tehnologie de imprimare produsă în serie care utilizează o gamă atât de largă de cerneluri şi medii de imprimare. Tehnologia Epson de înaltă performanţă cu cap de printare piezo (TFP) utilizată în prezent la imprimantele de mari dimensiuni, segment în care Epson este lider de piaţă, devine astfel disponibilă şi clienţilor care caută soluţii de imprimare flexibile pentru alte industrii şi afaceri. Această tehnologie asigurăculori superioare, calitate îmbunătăţită a imprimării şi a durabilităţii materialelor produse, pe cea mai largă gamă de medii de tipărire, de la documente de afaceri, fotografii şi semnalistică la etichete comerciale, ambalaje şi materiale textile.

„PrecisionCore reprezintă un pas înainte în ceea ce priveşte performanţele de imprimare”, a declarat Usui. „Oferim în continuare o calitate excepţională, datorită controlului superior al punctelor de raster şi am introdus un sistem original pentru a asigura fiabilitatea. În acelaşi timp, scalabilitatea ne permite să profităm la maximum de punctele noastre forte istorice: flexibilitatea cernelurilor şi durabilitatea capului de imprimare.”

Ciclul unic de producţie integrat Epson – de la capul de imprimare piezo până la echipamentul de imprimare finit – furnizează un proces de fabricaţie foarte eficient pentru a profita de o serie de oportunităţi în domeniul imprimării digitale, prin intermediul scalabilităţii, calităţii şi eficienţei costurilor, posibile doar prin producţia cu cipuri MEMS.

Noile produse Epson folosesc PrecisionCore pentru a da o nouă dimensiune inovaţiei şi includ câteva premiere: SurePress L-6034V şi L-6034VW sunt primele prese digitale de etichete de la Epson care utilizează cerneală rezistentă la radiaţii UV şi care au o matrice liniară de imprimare; iar SureColor F2000 este prima imprimantă Epson de tip direct-to-garment (imprimare direct pe textil).

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.