Epson SC-F7200 si SC-F6200: imprimante cu sublimare

Noile modele, Epson SC-F7200 şi SC-F6200, pot livra imprimări de înaltă calitate, ușurând procesul de producție pentru articole de îmbrăcăminte, articole sportive şi textile de uz casnic.

imprimanta epson SC-F7200
Epson SC-F7200

Imprimantele de format mare SC-F7200 și SC-F6200 sunt livrate cu garanţie şi asistenţă de service, oferind producătorilor de textile, studiourilor fotografice şi companiilor de produse promoţionale posibilitatea de a beneficia de o utilizare fără probleme a echipamentelor Epson.

Noile modele îmbunătăţesc gama de produse cu sublimare de la Epson, oferind clienţilor şansa de a-şi extinde capacităţile de producţie. Atât SC-F7200, cât şi SC-F6200, pot livra imprimări de înaltă calitate, ușurând procesul de producție pentru articole de îmbrăcăminte, articole sportive şi textile de uz casnic.

epson SC-F6200 imprimanta
Epson SC-F6200

SC-F6200 oferă, de asemenea, flexibilitatea necesară pentru a sublima pe o gamă largă de medii de tipărire rigide. Ideală pentru companiile producătoare de obiecte promoţionale, imprimanta poate fi utilizată pentru a sublima pe articole personalizate, inclusiv căni şi carcase pentru telefoane şi tablete.

„Am pus laolaltă cele mai recente tehnologii dezvoltate de inginerii Epson, pentru a oferi clienţilor două noi modele de imprimante cu sublimare. Prin intermediul funcțiilor sale noi şi îmbunătăţite, modelul SC-F6200 deschide o multitudine de posibilităţi pe piaţa fotografică, în special pentru imprimarea de fotografii pe medii rigide, precum metalul şi lemnul. În plus, modelul SC-F7200 a fost creat şi dezvoltat în mod exclusiv pentru a ajuta piaţa de textile roll-to-roll la obţinerea unor rezultate remarcabile”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria.

Ambele imprimante utilizează capul de imprimare PrecisionCore TFP de la Epson, pentru a asigura rezultate de înaltă calitate, oferind imprimare clară și precisă. Noile modele funcţionează în tandem cu setul de cerneluri UltraChrome DS, pentru a ajuta utilizatorii să obţină cele mai bune rezultate posibile. În plus, Epson a creat o nouă cerneală neagră HDK, în principal pentru imprimarea pe materiale textile, pentru a ajuta la producerea de nuanţe intense și neutre de negru şi umbre dense. Utilizatorii care imprimă pe medii de tipărire rigide vor beneficia de pe urma cernelii negre standard, deoarece produce nuanţe fine, perfecte pentru crearea articolelor promoţionale.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Clienţii care folosesc metoda de sublimare şi care cumpără aceste produse vor primi astfel un pachet de imprimare Epson complet. Componentele hardware, software, capul de imprimare, cerneala şi hârtia pentru sublimare sunt realizate şi întreţinute de către un singur producător. Imprimantele sunt livrate cu software-ul Wasatch, ceea ce le permite utilizatorilor să înceapă imprimarea imediat, fără investiţii suplimentare.

Epson SC-F7200 si SC-F6200 caracteristici
Epson SC-F7200 si SC-F6200

Mai mult, furnizarea de servicii de asistenţă şi service de top este importantă pentru a oferi clienţilor Epson o utilizare fără probleme. Ambele produse beneficiază de garanţie standard de un an. În cazul în care clienţii doresc să extindă garanţia produselor, sunt disponibile opţiunile Epson CoverPlus, inclusiv o garanţie Epson de un an care permite plata anuală.

Noile modele oferă utilizatorilor numeroase modalităţi de menținere a unui nivel redus al costurilor. Recipientele cu cerneală de mare capacitate au ca rezultat un cost de imprimare pe metru pătrat redus, în timp ce utilizarea de cerneluri originale Epson asigură mai puţine operaţiuni de curăţare şi un număr mai mic de înlocuiri ale capului de imprimare, ajutând, în final, la reducerea timpului de inactivitate. Eliminarea reziduurilor de cerneală se realizează acum mai simplu şi mai economic, deoarece ambele imprimante includ un recipient de doi litri pentru colectarea pierderilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.