Epson SureColor SC-P5000 a castigat premiul TIPA pentru cea mai buna imprimanta foto in 2017

Editorii și jurnaliștii celor mai importante publicaţii foto din lume au acordat imprimantei Epson SureColor SC-P5000* premiul TIPA pentru cea mai bună imprimantă foto în 2017.

Epson SureColor SC-P5000 cea mai buna imprimanta foto
Epson SureColor SC-P5000

În selectarea produsului câștigăror, TIPA – Asociaţia Publicaţiilor Tehnice de Fotografie – a luat în calcul inovația, utilizarea tehnologiei de vârf, design-ul, ușurința în folosire şi raportul calitate – preț al produselor lansate în ultimele 12 luni. Premiile din acest an au fost selectate de către reprezentanții a 27 de publicaţii pentru profesioniști, amatori şi business din Asia, Australia, Europa, America de Nord și de Sud, cu un delegat al Camera Journal Press Club din Japonia.

TIPA este una dintre cele mai mari și mai influente asociaţii ale industriei de fotografie şi imagistică din lume. Premiului câştigat anul acesta ridică la 38 numărul distincţiilor TIPA obţinute de Epson pentru tehnologii și echipamente, inclusiv pentru imprimantele cu jet de cerneală, cerneluri, scanere și proiectoare, din 1997 şi până în prezent. Ceremonia de premiere va avea loc la Tokyo, Japonia, în data de 16 iunie 2017.

„Imprimanta de 17 inci SC-P5000 este un echipament desktop pentru proofing, reproduceri fotografice și fine art, care dispune de cerneluri în 10 culori, cap de imprimare PrecisionCore TFP și tehnologie Epson Precision Dot. Imprimanta utilizează exclusiv cartușe de cerneală UltraChrome HDX de 200 ml care oferă o gamă cromatică îmbunătățită și densitate maximă de negru, producând printuri mai rezistente în comparație cu modelele anterioare’’, au declarat membrii juriului TIPA despre produsul premiat.

„Imprimanta este echipată cu capace şi garnituri care contribuie la reducerea pătrunderii prafului, ceea ce presupune costuri reduse de mentenanță și conferă produsului o durabilitatea mai mare. Capul de imprimare PrecisionCore are 360 de duze pe fiecare culoare pentru o viteză de imprimare mai mare, cu picături de dimensiuni variabile, o picătură ajungând până la 3,5 picolitri, iar panoul LCD color de 2,7 inci face configurarea și operarea simple şi accesibile.“

*Notă: denumirea produselor și disponibilitatea acestora diferă în funcție de regiune.

One thought on “Epson SureColor SC-P5000 a castigat premiul TIPA pentru cea mai buna imprimanta foto in 2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.