Epson SureColor SC-T3100M si SC-T5100M imprimante 3-in-1 pentru formate mari

Epson anunță lansarea imprimantelor SureColor SC-T3100M și SC-T5100M pentru formate mari, cu un cost redus, pentru printuri de înaltă calitate.

print mari dimensiuni cost redus calitate inalta
Epson SureColor SC-T3100M și SC-T5100M

Pentru companiile care au nevoie de o imprimantă multifuncțională pentru formate mari, dar au spații de lucru limitate, Epson anunță lansarea modelelor 3-în-1 SureColor SC-T3100M și SC-T5100M.

Compacte, fiabile și accesibile, echipamentele SC-T3100M de 24 de inci și SC-T5100M de 36 de inci sunt performante și ideale pentru printarea desenelor tehnice, plotarea hărților CAD, GIS și tipărirea diferitelor materiale promoționale și informative pentru sectoarele de retail și ospitalitate.

epson SureColor SC-T3100M SC-T5100M print mari dimensiuni
Imprimanta 3-in1 – printuri mari dimensiuni cost redus

Imprimantele integrează un scaner de 600 dpi, cu încărcare prin partea de sus, ce digitalizează cu precizie documentele (până la 2,72m) în mai multe formate, le trimite în siguranță către diferite destinații și scalează copiile la dimensiunea documentelor originale.

Gama de imprimante a fost proiectată cu o tehnologie de protecție împotriva prafului, pentru a proteja componentele interne ale imprimantelor, fapt ce le face potrivite pentru medii precum birouri de șantier și zone cu trafic intens. Datorită designului compact al modelului SC-T3100M, acesta se poate încadra în cele mai mici spații și poate fi transportat cu ușurință dintr-un loc în altul.

Utilizatorii se pot bucura de o experiență plăcută pe toată durata de viață a imprimantei datorită costurilor reduse și accesibile de întreținere și imprimare. Epson oferă două dimensiuni de cartușe de cerneală pentru a îndeplini atât nevoile utilizatorilor care printează un volum redus, cât și ale celor care doresc să printeze un volum mare, la calitate superioară. Seria este compatibilă cu toate cernelurile de tip pigment care oferă stabilitate culorilor și rezistență la apă, ceea ce le face ideale pentru producția de postere pentru medii cu umiditate ridicată, precum vitrinele. Cernelurile sunt rezistente la lumină puternică și foarte utile pentru desenele tehnice și documentele care trebuie arhivate pentru perioade lungi de timp. Capul de imprimare ce nu trebuie înlocuit oferă utilizatorului asigurarea că nu vor exista costuri suplimentare neașteptate.

Citește și: Test Epson L1800 – imprimanta foto A3+

Atât modelul SC-T3100M, cât și SC-T5100M sunt compatibile cu platforma Epson Cloud Solution PORT, disponibilă gratuit, care le permite utilizatorilor să monitorizeze echipamentele amplasate în mai multe locații, de la distanță.

„Prețul accesibil, designul compact și specificațiile tehnice superioare fac modelele SC-T3100M și SC-T5100M o alegere excelentă pentru companiile care au nevoie de o imprimantă multifuncțională fiabilă, de la un brand de încredere”, a declarat Andrei Butuman, Business Solution Account Manager Commercial & Industrial Printing, Epson România & Bulgaria.

evomag.ro

Printre principalele caracteristici ale noilor modele, se numără:

•Scanare la 600dpi până la 2.72 m
•Printare și scanare direct pe și de pe USB
•Scanare cripatată în format PDF, JPEG, TIFF
•Partajare ușoară – scanare pe USB, mail (securizat), server FTP (securizat), folder de rețea
•Comunicare cu imprimanta prin Wi-Fi încorporat, AirPrint, USB/ LAN
•Capacitate imprimare de până la 100 m, tăiere a colii până la format A1
•Cap de printare Epson Precision Core Micro TFP ce nu trebuie înlocuit

Modelul SureColor SC-T3100M va fi disponibil din decembrie 2020, iar modelul SureColor SC-T5100M va fi disponibil din primăvara anului 2021.

Echipamentele Epson sunt disponibile la eMagPCgarageevoMagF64

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.