Epson TM-m30II-S imprimanta POS compatibila Android si iOS

Imprimanta Epson TM-m30II-S este o soluție elegantă, integrată și flexibilă compatibilă cu tablete Android și iOS

Epson TM-m30II-S imprimanta pos tableta andoid ios
Epson TM-m30II-S – imprimanta POS compatibila tableta Android si iOS

Epson, cel mai mare producător global de imprimante pentru POS-uri, a lansat un dispozitiv ce va transforma experiența retailerilor și a jucătorilor din sectorul de ospitalitate prin procedura ei flexibilă de instalare și designul compact. Noua imprimantă mPOS este compatibilă cu soluțiile dezvoltate de vendorii independenți de software pentru POS-uri mobile.

Modelul TM-m30II-S va fi disponibil la comandă și se adresează comercianților independenți, precum magazine de tip pop-up, cafenele, restaurante și vânzători stradali de produse alimentare, fiind, de asemenea, și o soluție compactă pentru operațiuni de tip self-service sau self-ordering.

Imprimanta TM-m30II-S are un design compact pentru a asigura un spațiu de lucru îngrijit operatorilor de retail și un mediu ordonat pentru clienți.

f64.ro

Retailerii au opțiunea de a achiziționa și o tabletă pe care o pot conecta la imprimantă, prin intermediul căreia pot afișa conținut suplimentar, precum videoclipuri, imagini și chitanțe electronice pentru clienți. Aceasta poate fi montată rapid și sigur pentru a fi accesibilă tuturor clienților.

Citește și: Pareri despre tableta Samsung Galaxy Tab S7

Imprimanta Epson TM-m30II-S este intuitivă și foarte ușor de utilizat, are funcții inteligente și multiple opțiuni de conexiune.

„Prin parteneriatele cu dezvoltatorii de aplicații, Epson înțelege că experiența de utilizare este fundamentală pentru tabletele POS”, a declarat Liam Parry, Product Manager Business Systems at Epson. „Utilizatorii își doresc un proces ușor de montare și implementare, în timp ce clienții apreciază o experiență de cumpărare simplă și plăcută. Prin modelul TM-m30II-S, Epson le permite vendorilor să ofere o soluție elegantă și integrată, de dimensiuni mici, la un cost accesibil. Calitatea Epson și serviciile de suport pentru toate tabletele, precum și experiența de utilizare interactivă, benefică pentru clienți, vor fi pe placul dezvoltatorilor și al utilizatorilor finali.”

Printre caracteristicile imprimantei Epson TM-m30II-S se numără:

•Ecran integrat pentru imprimantă și tabletă
•Design elegant, modern, de dimensiuni reduse
•Compatibilitate cu Android și iOS
•Montare verticală pe tejghea
•Tabletă secundară opțională pentru afișarea spre client
•Sloturi pentru conexiuni integrate la baza imprimantei
•Funcționalități de sincronizare și încărcare a tabletei – alimentare și transfer de date printr-un singur cablu
•Conexiunea tabletei la rețea prin imprimantă prin cablul de alimentare și sincronizare de date

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

Echipamentel Epson sunt disponibile la eMagF64PCgarageCelevoMAG

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.