Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF cea mai rapida imprimanta business inkjet – printeaza prima pagina in 7 secunde

Epson lansează cea mai nouă serie de echipamente WorkForce Pro, având drept vârf de gamă modelul WF-C5790DWF, ideal pentru grupurile de lucru mici. Imprimantele din noua serie necesită cu până la 90%² mai puțină energie prin comparație cu modelele laser cu specificații similare și asigură cea mai mare viteză de tipărire pentru prima pagină (FPOT), de numai șapte secunde, din modul standby.

imprimanta inkjet business Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF
Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF

Astfel, acestea sunt mai rapide chiar decât imprimantele laser, atât atât pentru documentele alb-negru, cât și pentru cele color1. În plus, asigură cea mai mare viteză de scanare color, de 24 ipm, în această categorie1 de produs.

„Această serie de imprimante și multifuncționale pentru grupuri de lucru mici este perfectă pentru mediul de afaceri, de la birourile mici până la marile corporații care obișnuiesc să utilizeze imprimante laser și doresc să diminueze costurile, să crească productivitatea și să elimine timpul pierdut. Toate acestea în timp ce reduc impactul asupra mediului înconjurător și își îmbunătățesc reputația în ceea ce privește responsabilitatea socială.”, a declarat Reggie Dubb, manager de produs la Epson Europe.

imprimanta business inkjet rapida Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF
imprimanta business inkjet – Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF

Proiectate pentru a economisi bani și energie, dar sporind, în același timp, productivitatea, cele patru modele din serie pot ajuta companiile să reducă costul pe pagina color imprimată (CPP) cu cel puțin 50%, în comparație cu modelele laser concurente3. Noul sistem de alimentare cu cerneală este mai ușor de înlocuit și permite volume mai mari de imprimare, de până la 10.000 de pagini monocrom sau 5.000 de pagini color, fără înlocuirea consumabilelor4.

imprimanta business inkjet Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF
Epson WF-C5790DWF – imprimanta business inkjet

Tehnologia cu jet de cerneală asigură totodată imprimarea fără probleme și implică un nivel redus de întreținere. Aceasta nu numai că sporește productivitatea, însă procesul de imprimare fără contact și fără căldură permite și un plus de flexibilitate în ceea ce priveşte mediile de tipărire. Noua serie WorkForce Pro are cea mai mare capacitate standard de hârtie, de 330 de coli, din acest segment de piață5.

Concepute special pentru companii, imprimantele integrează software și instrumente dedicate pentru diverse categorii de utilizatori. Programele software precum Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro și Epson Device Admin6 adaugă o funcționalitate suplimentară echipamentului, pe lângă imprimare și scanare. Epson Open Platform7 și colaborarea companiei cu furnizori de software independenți (ISV) adaugă soluții suplimentare, cum ar fi PaperCut, un software de gestionare a imprimării. În plus, cu ajutorul tehnologiei NFC încorporate se poate imprima de la distanță și de pe orice dispozitiv mobil. Seria WF-C5000 este disponibilă prin intermediul unui pachet de servicii de imprimare Print365 de la Epson, prin care se asigură service și asistență complet integrate, pentru a beneficia de imprimare economică și fără întreruperi.

1. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii septembrie 2017. Date preluate de la BLI.

2. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii iunie 2017. Date preluate de la BLI.

anunt terenuri vanzare valea doftanei prahova

3. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, în Europa de Vest, Centrală și de Est, în cele 12 luni anterioare lunii iunie 2017. Datele CPP sunt preluate din raportul de studii de piață GAP pentru luna august 2017 și reprezintă o medie a prețurilor din Germania, Franța și Marea Britanie (conform valorii în euro menționate de GAP). Valorile Epson se bazează pe RRP (prețul recomandat) al pungilor de cerneală XXL (volum de imprimare de 5.000 de pagini conform IEEE/ISO 24711/24712). Prețul pentru modelele concurente a fost cel mai redus CPP disponibil.

f64.ro

4. Volum de imprimare aproximativ. Volumul efectiv de imprimare poate varia în funcție de imaginile imprimate și de condițiile de utilizare. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epson.eu/pageyield. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii septembrie 2017. Date preluate de la BLI.

Vă recomand să citiți: Epson L655: multifuncționalul cu cerneală suficientă pentru printarea a 11.000 de pagini

5. Comparație cu cele mai bine vândute 10 imprimante laser color în Europa de Vest, Centrală și de Est, cu o viteză de imprimare cuprinsă între 1 și 30 de pagini pe minut, după cum sunt definite de IDC în cele 12 luni anterioare lunii septembrie 2017. Date preluate de la BLI.

6. Compatibile doar cu WF-C5790 și WF-C5290 7. Compatibil doar cu WF-C5790.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.