Expobike 2013 – fotografii

Cum spuneam anterior, cu ocazia vizitei la SMAEB 2013 (Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti) am mers si la Expobike, adica tirgul de biciclete. Chiar daca nu am stat prea mult la Expobike 2013, tot am avut timp sa fac si citeva fotografii:

expobike romaero 2013
expobike 2013

Spre deosebire de anul trecut cind intrarea a fost libera, la editia din acest an accesul a fost contra cost; biletul a costat 10 lei, dar am avut ce vedea:

tricicleta adult expobike
tricicleta adult

Si tot spre deosebire de anul trecut, anul acesta halele au fost amplasate mai bine, adica au fost in apropierea hangarului cu motocicletele SMAEB 2013.

biciclete colorate
colorate

In plus spatiul rezervat tirgului de biciclete a fost mai mare si, conform organizatorilor, au fost prezenti si noi expozanti (numarul total al expozantilor ajugind la 38).

Cruiser Felt Squealer: (daca am tinut eu bine minte costul bicicletei este de 4.000 de lei)

bicicleta Squealer de FELT BIKES
Squealer de FELT BIKES

Nu m-am uitat cu atentie la preturile bicicletelor expuse, dar la unele eticheta era destul de vizibila. De exemplu aceasta bicicleta KTM Phinx Prestige costa 6999 Euro:

bicicleta ktm phinx prestige
ktm phinx prestige

Tot la KTM am vazut si bicicleta cu remorca pentru copii:

remorca pentru bicicleta
bicicleta cu remorca

Printre bicicletele expuse am vazut si un campion national:

expobike 2013
campionul

NU au lipsit nici triciletele Razor:

tricicleta razor expobike
tricicleta

la un alt stand era expusa si o cursiera pentru copii, marca Felt, dar acolo era multa lume si nu am mai asteptat sa se elibereze ca sa fac o poza.

Producatorul român de biciclete, DHS, a fost si el prezent, iar printre multele modele expuse am vazut si DHS Impulse Challenge 29er:

dhs Impulse Challenge 29er
Impulse Challenge 29er

A existat si o zona amenajata pentru testarea bicicletelor, dar poate ar fi fost mai interesant daca organizatorii Expobike reuseau sa amenajeze si un traseu pentru bicicletele mountain bike.

testare bicicleta traseu test
test

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.