Expozitia „Cu susu-n jos” de Philippe Ramette la Bucuresti

Incep aceasta postare cu o paranteza, ca sa zic asa: initial acest post era programat sa fie publicat automat pe 20 martie 2015, dar din cauze tehnice necunoscute nu s-a realizat acest lucru si fiind ocupat cu diverse treburi abia acum am observat acest incident, pe care ma grabesc sa-l corectez, deoarece inca nu-i tirziu sa mergeti sa vedeti expozitia de fotografie a lui Philippe Ramette.

afis expo foto Philippe Ramette
Philippe Ramette la Bucuresti

Miercuri, 18 martie, la Galeria Centrul Artelor Vizuale-Multimedia Bucuresti (str. Biserica Enei, nr 16) a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie a artistului Philippe Ramette.

Expozitia intitulata „Sans dessus-dessous / Cu susu-n jos” poate fi vizitata pina pe 11 aprilie 2015. Si merita sa mergeti sa vedeti fotografiile expuse acolo la galerie, chiar in centrul Capitalei. Sunt altceva decit suntem noi obisnuiti sa vedem pe la expoziile foto din Bucuresti. Mie mi-au placut si imi pare rau ca nu am observat mai din timp ca nu s-a publicat articolul. Nu am poze de la fata locului, deoarece nu am puttu sta prea mult acolo, la galerie, iar pe de alta parte si acumulatorul aparatului foto era pe terminate.
Oricum mai sunt citeva zile pina la 11 aprilie, asadar mergeti sa le vedeti.

Philippe Ramette la bucuresti
autor Philippe Ramette

Nascut in 1961 la Auxerre, Philippe Ramette traieste si isi desfasoara activitatea la Paris.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.