Expozitie de fotografie la Galeria Odeon

Miercuri, 5 octombrie 2011 la Sala Studio a teatrului Odeon a avut loc inaugurarea “Galeriei de arta contemporana Odeon”, in parteneriat cu Danaartgallery.ro.

galeria odeon
expozitie

Spectatorii vor putea astfel admira pe intreg parcursul stagiunii lucrari de arta oferite de pictori, graficieni, sculptori, fotografi si ii vor putea cunoaste personal pe artisti cu ocazia vernisajelor.

alter ego
alter ego

Expozitia inaugurala cu titlul “Alter Ego “ este o expozitie de grup de fotografie si va cuprinde imagini foto, arta digitala, colaj si instalatie pe aceasta tema. Este ilustrata dedublarea persoanei, un alt eu, mai multe persoane cu aceeasi personalitate. Expozitia pune in prim plan personalitatea multipla, omul din ziua de azi care reuseste sa isi ascunda celelalte fete sau, dimpotriva, expune cu mandrie mai multe imagini.

odeon
expo

Printre subiecti sunt tinerii care incearca sa gaseasca o masca pentru personalitatea lor fragila, vulnerabila, in curs de definire, artistul care se cauta in opera lui de fiecare data.
Vor expune mai multi artisti: Eugen Iovan, Daniel Craciun, Cristina Tinta, Diaconu Valeria, Alina Manole, Corina Sarbu, Otilia Maria Canavra, Nadina Pascariu, Raluca Deca Caragea, Mirela Bichigeanu.

aristotel bunescu,dorina lazar,
odeon

Expozitia va fi deschisa in perioada 5 – 26 octombrie 2011.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.