Festivalul Enescu are o aplicatie gratuita pentru smartphone

Festivalul Internațional George Enescu (30 august-20 septembrie) continuă strategia de aliniere la noile tehnologii și lansează aplicația petru Smartphone pentru ediția 2015.

festivalul enescu aplicatie gratuita smartphone
app gratuit pentru festivalul Enescu

Aplicația este adaptată pentru telefoane cu ecran mare și cu rezoluție înaltă și pune la dispoziția utilizatorului informații în timp real despre cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Enescu, disponibile și pe www.festivalenescu.ro.

festival enescu bucuresti smartphone
aplicatie smartphone – festivalul Enescu

Aplicația pentru smartphone a Festivalului Enescu este adaptată pentru telefoane cu ecran mare și high resolution. Aplicația poate fi descărcată gratuit:

• din Google Play, la acest link
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.festivalenescu.app&hl=enin
• din App Store, la acest link
https://itunes.apple.com/ro/app/george-enescu-international/id1021541305?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Vezi si: Copacul cu Carti si Simfonii de Vara in Bucuresti

Aplicația pentru smartphone a fost gândită pentru a-i ajuta pe cei care iubesc Festivalul Enescu și muzica clasică să se descurce printre cele peste 150 de concerte ale festivalului şi zecile de proiecte din cadrul Bucureştiului Creativ, dar și pentru a facilita accesul la conținut de actualitate despre Festival. Aplicaţia se sincronizează imediat cu site-ul atunci când telefonul mobil este conectat la Internet, actualizându-și, astfel, conţinutul.

festival enescu aplicatie gratuita smartphone ios android
informatii pe smartphone despre festivalulu Enescu

Aplicația este disponibilă în limba engleză pentru a facilita inclusiv accesul publicului internațional la evenimentele din cadrul Festivalului Internațional George Enescu și la valorile compozitorului George Enescu, pe care Festivalul le promovează. În medie, 20.000 de turiști străini vin la București pentru a participa la Festivalul Enescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.