Fii fotograful oficial al unei prezentari de moda

Nikon si Fotohobbyshop va invita sa va dovediti iscusinta alaturi de un alt fotograf la lansarea colectiei Buenos Aires by Pallugio, programata pentru 3 februarie ora 22, in Clubul Bamboo.

sebastian enache
moda

Fotografie realizata de Sebastian Enache. Model: Gabriela Iliescu Vizionati si inregistrarea video a sedintei foto de moda in care Sebastian Enache va explica modul de realizare a unui shooting de moda pentru o revista glossy.

Veti fi fotografi oficiali ai evenimentului organizat de catre Catalin Botezatu, ceea ce, pe langa defilarea propriu-zisa pe podium, va inseamna si acces liber in culise unde veti putea surprinde febra si agitatia specifice unei prezentari de moda. In plus, vedetele si invitatii speciali ce vor anima atmosfera din club vor servi ca un bonus fotografic.

Pentru a putea intra in competitia pentru cele doua locuri disponibile nu trebuie decat sa inscrieti cateva fotografii de moda din portofoliul vostru in grupul flickr special creat pentru concurs. Vom decide cine s-ar potrivi cel mai bine sa acopere evenimentul si va vom anunta vineri dimineata la ora 11:00.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.