Flickr cumparat de serviciul de gazduire online a fotografiilor SmugMug

Aflasem de câteva zile de preluarea Flickr de către SmugMug, dar am mai așteptam în speranța că vor apare mai multe informații despre ce se va întâmpla cu conturilor utilizatorilor de Flickr, dar deocamdată singurele informații sunt cele de la secțiunea FAQ

SmugMug cumpara Flickr poza afis anunt
SmugMug cumpara Flickr

Ce se va întâmpla cu contul meu Flickr? Ce se va întâmpla cu contul meu Smugmug?
Absolut nimic. Flickr și SmugMug vor continua să funcționeze separat, așa cum au fost amândouă. Conturile dvs. SmugMug și Flickr vor rămâne separate și independente pentru viitorul previzibil.
Atât utilizatorii Flickr, cât și SmugMug vor continua să se conecteze cu acreditările actuale și veți avea aceeași experiență cu care sunteți obișnuit. Dacă lucrurile se schimbă în viitor pentru Flickr, vom fi la fel de transparenți cu privire la proces și vă vom oferi cât mai multe informații despre problemele care vă vor interesa.”

site gazduire fotografii online cloud SmugMug Flickr
SmugMug – Flickr – pentru fotografii

Va continua Flickr să ofere o versiune gratuită?Se vor schimba prețurile de la conturile Flickr?
Absolut. Conturile gratuite ale Flickr sunt fundamentale pentru comunitatea sa de fotografi. Nu facem nici o schimbare în planurile sau ratele Flickr în acest moment. Vom anunța clienții Flickr Pro dacă se vor schimba.

poza pasari cer albastru anunt SmugMug Flickr
gazduire online fotografii- SmugMug Flickr

Utilizatorii de Flickr își pot accesa contul, descarcă fotografiile pe care vor să le păstreze și își pot șterge contul până pe 25 mai 2018. După această dată, toate conturile active vor fi transferate pe SmugMug.

Vă recomand să vedeți: Recomandari sisteme de backup pentru fotografiile digitale

Utilizatorii Flickr vor fi supuși regulilor SmugMug. Dacă nu vor accepta regulile după 30 de zile, vor fi nevoiți să se retragă. Aceștia din urmă vor trebui să își șteargă conturile – așadar, fotografiile lor vor fi pierdute dacă nu le vor salva înainte.

photosetup.ro

Cândva, Flickr era o platformă extrem de populară printre fotografi. Apoi, Yahoo a cumpărat compania în 2004, iar de atunci a stagnat. Planul era să înlocuiască Yahoo Photos, în vremea când Yahoo încerca să pună piciorul în prag la începutul erei social media. Dar Facebook și apoi Instagram au câștigat o popularitate greu de ajuns de alte rețele de social media.

Ce va face SmugMug cu Flickr nu știe nimeni – nici măcar SmugMug. CEO-ul SmugMug Don MacAskill a zis că nu știe ce să facă cu noua lui achiziție, conform USA Today.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.