Fotograf la nunta

Deoarece printre voi inca mai sunt unii care isi cauta un fotograf de nunta, desi acest lucru trebuia facut cu cel putin 4 luni in urma, m-am gandit sa mai scriu cateva idei. Sper ca aceste idei sa va fie de folos in momentul in care va hotarati sa alegeti un fotograf pentru nunta dumneavoatra.

A avea un fotograf la nunta inseamna mult mai mult decat persoana care are atarnat de gat un aparat foto de ultima generatie.Un fotograf profesionist are experienta, stie sa aprecieze daca lumina este buna, stie cum sa surprinda anumite momente, incearca sa fie pe aceeasi lungime de unda cu voi, etc…

Nu alegeti aceiasi persoana pentru fotografii si filmari.Cereti-i un album intreg cu poze de la o nunta. Nu este de ajuns daca va arata cateva poze reusite. Oricine poate sa aleaga dintr-o multitudine de poze cateva reusite chiar si fara a fi fotograf. De aceea este important sa vedeti toate pozele dintr-un album. Daca fotograful va refuza ori va gasi scuze si va va prezenta doar cateva poze, atunci veti sti ca nu stati de vorba cu un profesionist.

Si in final sa ne descretim fruntea:

funny-weddings-11

Restul imaginilor la chilloutpoint.com

fotostefan

3 thoughts on “Fotograf la nunta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.