Fotografii de la prima editie The Color Run – Bucuresti 2014

Sambata, 26 aprilie 2014, trecind prin parcul Tineretului din Bucuresti, am realizat citeva fotografii la cea mai colorata cursa de alergare necronometrata pe un traseu de 5 km in cadrul careia alergatorii sunt vopsiti din cap pana in picioare intr-o multitudine de culori. De aici si denumirea “The Color Run”.

Happiest 5k on the Planet bucuresti
the color run

Evenimentul “The Color Run” mai este cunoscut si ca “Happiest 5k on the Planet” si daca am inteles eu bine in parcul Tineretului din Capitala a avut loc prima editie dintr-o serie de patru curse care vor avea loc anul acesta pe teritoriul Romaniei.

Cum spuneam “The Color Run” fiind o cursa de alergare necronometrata nu conteaza cine trece primul linia de sosire, deoarece scopul acestui eveniment este de a celebra sanatatea, bucuria si originalitatea.

start alergare the color run
la start
start alergare the color run bucuresti
start

Tot din “auzite” am aflat ca la prima editie din Romania a “cursei colorate” de 5 kilometri au fost 3000 de participanti. Dar oare cita pudra colorata s-a consumat? 🙂

colorare alergatori the color run
colorare
alergatori parcul tineretului cursa colorata
alergatori

Unii fotografi au venit foarte bine pregatiti sau mai bine zis “protejati” de valurile colorate :

fotograf the color run
protectie

Primul eveniment de acest gen a avut loc in ianuarie 2012, in Phoenix, Arizona, SUA si banuiala mea este ca s-au inspirat din sarbatoarea indiana Holi.

finish the color run parcul tineretului
la final

Si tot banuiala mea este ca Holi este mai “fun”, pentru ca participantii nu trebuie sa alerge atit de mult 🙂

sosire cursa the color run bucuresti
final

Eu nu am stat prea mult la acest eveniment, fiind doar in trecere prin parcul Tineretului, spre o alta sedinta foto, dar alte imagini de la The Color Run pot fi vazute si la Galeria foto. Asa-i ca de pe margine este mult mai distractiv acest eveniment 🙂 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.