Gadget-uri utile pentru începutul noului an şcolar: Powerbank-ul TP-LINK TL-PB10400 și router-ul mobil TP-LINK M5360

TP-LINK recomandă pentru începutul anului şcolar o serie de dispozitive care uşurează accesul la informaţie. Pe lângă routerele în noul standard 802.11ac, routerele dual band, routerele mobile şi adaptoarele Powerline, o noutate în portofoliul TP-LINK o reprezintă powerbank-urile care asigură încărcarea dispozitivelor mobile precum smartphone-urile şi tabletele. Indiferent dacă vorbim de acces la Internet în spaţiile unde nu ajunge semnalul Wi-Fi, iar cablul LAN nu este o opţiune, sau de acces permanent la Internet, indiferent de locaţie, soluţiile de mai jos sunt utile pentru elevi și studenți atât la şcoală, cât şi acasă.

router dual band Archer C7 AC1750
Archer C7 AC1750

TL-PB10400 – Capacitate mare de stocare a energiei

Powerbank TL-PB10400
Powerbank TL-PB10400

Noul Powerbank TL-PB10400 este companionul ideal al oricărui pasionat de tehnologie, asigurând energia necesară funcționării continue a diferitelor dispozitive mobile. Echipat cu două porturi USB (5V/2A și 5V/1A), noul gadget permite încărcarea simultană a două dispozitive mobile, precum smartphone-uri şi tablete.
TL-PB10400 dispune de protecții multiple la scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraîncărcare, supradescărcare și supraîncălzire, asigurănd încărcare în condiții de siguranță maximă și evitând astfel un posibil prejudiciu adus dispozitivelor conectate. Noul powerbank dispune de circuite electronice de înaltă calitate, reducând astfel pierderile de energie inutile din timpul încărcării și asigurând în același timp o eficiență energetică de până la 90%. Atunci când funcționează la capacitate maximă, poate încărca un smartphone de 3-5 ori, în funcţie de capacitatea bateriei dispozitivului încărcat. Echipamentul TL-PB10400 este un accesoriu indispensabil și eficient pentru cei care se află în mișcare şi au nevoie de mai multă libertate, precum studenţii sau cadrele didactice. În plus, oferă şi o lanternă încorporată care se poate dovedi deosebit de utilă. TP-LINK TL-PB10400 va fi disponibil şi în România în toamna acestui an.

M5360 – soluţie 2 în 1: router wireless 3G combinat cu Powerbank

router wireless 3G combinat cu Powerbank
TP-LINK M5360

TP-LINK M5360 poate fi folosit atât ca router 3G mobil, cât şi ca baterie pentru încărcarea dispozitivelor mobile. Datorită bateriei interne de 5200 mAh, modelul M5360 poate funcționa între 16 și 26 de ore în cazul rulării unor aplicații uzuale (navigare pe Internet, email) și până la 16 – 17 ore pentru rularea de aplicații cu consum de bandă sporit (descărcare de fișiere mari sau streaming video). Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi reîncărcat prin cablu micro USB de la laptop, cu încărcător portabil sau folosind adaptorul inclus. Totodată, bateria încorporată de 5200 mAh permite folosirea routerului pentru a alimenta telefonul sau tableta, oriunde și oricând, fără ca utilizatorul să fie nevoit să care în bagaj mai multe încărcătoare și fără teama de a rămâne fără baterie la dispozitive. Folosind display-ul OLED, utilizatorul poate verifica mai multe informaţii precum modul de operare, datele legate de trafic, starea conexiunii Wi-Fi, numărul utilizatorilor conectați la rețea, tipul rețelei disponibile (2G sau 3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet sau starea bateriei.
M5360 are un slot pentru card micro SD cu capacitate de până la 32GB pentru a-l putea folosi și pe post de dispozitiv de stocare.

Archer C7 AC1750 – cele mai bune viteze wireless

Router-ul Wireless Dual Band Gigabit TP-LINK AC1750 are la bază următoarea generație de standard Wi-Fi, 802.11ac și oferă o viteză de transfer de date combinată de până la 1,75Gbps. Cu vitezele wireless de 1300Mbps în banda de frecvență liberă de 5GHz și 450Mbps în banda de frecvență de 2,4GHz, Archer C7 este alegerea perfectă pentru streaming HD fără întreruperi, jocuri online și alte aplicații care necesită bandă mare de date. Cele două frecvențe simultane oferă flexibilitatea obținerii a două rețele dedicate. Aplicațiile simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecvența de 2,4GHz în timp ce aplicațiile care necesită bandă mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecvența de 5GHz – toate în același timp. Cele trei antene externe detașabile de 5dBi dedicate frecvenței de 5GHz combinate cu cele trei antene interne dedicate frecvenței de 2,4GHz, asigură o acoperire excelentă şi menţinerea semnalului şi pe distanţe extinse. Echipat cu un port WAN Gigabit și patru porturi LAN Gigabit, vitezele pe fir pot ajunge până la de 10x mai rapide decât conexiunile în standardul Fast Ethernet. Archer C7 este echipamentul central al rețelei, care suportă o rețea prin fir stabilă și extrem de rapidă.

TL-WDR4300 – router wireless dual band Gigabit

TP-LINK TL-WDR4300
TP-LINK TL-WDR4300

TP-LINK TL-WDR4300 este un router wireless performant, optimizat pentru dual band, combinând viteza mare de 450Mbps în banda de frecvență de 5GHz, cu viteza de 300Mbps în banda de frecvență de 2.4GHz. Cu două benzi de frecvență simultan, utilizatorii dispun de un total de bandă de 750Mbps care poate fi folosită pentru aplicațiile cu necesar mare de bandă, atât acasă cât și la şcoală. Sarcinile simple cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet pot fi realizate în banda de 2.4GHz cu viteze de până la 300Mbps, iar aplicațiile care sunt mai sensibile la latență cum ar fi streaming-ul video HD sau videoconferinţele, pot fi procesate folosind banda de 5GHz și viteza de 450Mbps. Cu cinci porturi Gigabit și 800 Mbps + hardware NAT, dispozitivele cu fir vor avea conexiuni rapide și fără lag. În plus, cele două porturi USB 2.0 sunt capabile să partajeze memorii flash, imprimante, servere FTP și fișiere media, utilizatorii putând să creeze o rețea media solidă în instituţiile de învâţământ sau în propria casă.

TL-PA6010KIT – viteze de până la 600 Mbps

Powerline TL-PA6010KIT
TL-PA6010KIT

Kit-ul de adaptoare Powerline TL-PA6010KIT asigură conexiunea la Internet în întreaga casă și transformă circuitele electrice existente într-o rețea de mare viteză, fără să fie nevoie de setări complicate şi de cabluri suplimentare. Adaptorul TL-PA6010 este ideal pentru a reda streaming-uri HD sau pentru a purta videoconferinţe fără întreruperi, în clasele de şcoală sau în birouri. Kit-ul recent lansat include două adaptoare TL-PA6010, fiind o alegere excelentă pentru extinderea reţelei şi construirea unei rețele de divertisment multimedia.
Cu ajutorul tehnologiei avansate HomePlug AV, TL-PA6010 asigură utilizatorilor o conexiune stabilă, suportând viteze de până la 600Mbps pe o distanță de până la 300 de metri*. Împreună cu metoda de criptare AES, TL-PA6010 este cea mai bună soluție pentru conectarea tuturor dispozitivelor compatibile din întreaga casă sau din birou începând cu computere, console de jocuri, set-top boxes pentru IPTV și continuând cu servere, imprimante și NAS-uri. Astfel, prin folosirea adaptoarelor Powerline de la TP-LINK pentru a extinde acoperirea de Internet în instiuţiile de învăţământ, în birouri şi chiar acasă se economisesc bani, timp şi spaţiu.

One thought on “Gadget-uri utile pentru începutul noului an şcolar: Powerbank-ul TP-LINK TL-PB10400 și router-ul mobil TP-LINK M5360”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.